Annabeli vanemad teatasid sotsiaalmeedias, et nende pere jaoks on aasta olnud äärmiselt emotsionaalne, suurte tõusude ja mõõnadega. "Tänu heade inimeste toetusele on kõik raskused ületatud. 2019 aasta on meile toonud väga palju headust, aitamist ja hoolimist," teatasid nad.

Kuid kuidas siis läheb Annabelil? "Pisipiigal läheb väga hästi. Käime regulaarselt füsioteraapias, et kasvatada lihaseid tugevamaks. Kuna see ei ole kiire protsess, siis võtame Annabeli arengut väga kannatlikult.

Annabel on teinud vahepeal väga suuri edusamme. Tema hääl on tugevam, käed liiguvad rohkem, kerelihased on tugevamad ning jalgadesse on tulnud rohkem jõudu. Tegutseme edasi!" teatasid nad headest uudistest.

Pere andis ka teada, et on pidanud viimasel ajal ära ütlema kutsetest meediaüritustele ning intervjuudele, kuna nende kutsete rohkus on hakanud häirima Annabeli heaolu.

"Hetkel on meie jaoks kõige olulisemal kohal Annabeli areng. On väga oluline, et Annabel ei haigestuks, sest see oleks suur risk tema arengule. Seega, hoiame jätkuvalt eemale rahvarohketest kohtadest ning püüame vältida kõiki üleliigseid käike," teatasid nad sotsiaalmeedias.

Annabeli puudutavaid artikleid ja meediakajastusi on olnud rohkelt. Vanemate sooviga tagada tütre areng ning heaolu, anname Annabeli uudistest teada edaspidi Meie HelpAnnabel Facebooki leheküljel.