Pole saladus, et taimedel on vägi, mis toob tervise ja aitab täita inimhinge salajasemaid soove. Segades Eestimaa kütkestavas looduses võrsuvad taimed kübekese eksootikaga, saab eliksiiri, mis teeb imesid.

Kohalike taimetarkade kokku segatud Natural Skinny Herbs on unikaalne teepuru, millel on kaalu langetav ja organismi puhastav toime. See tee on puhta looduse ime, mis aitab tüütutele lisakilodele head aega öelda ning laseb need siis unustada. 

Miks otsida abi väljamaa tarkadelt, kui kodumaa looduski on valmis oma abikätt ulatama? Vaatame lähemalt. Natural Skinny Herbs teesegude idee tuli paaril tegusal Eesti noorel – Andre Kiilil ja Jüri Randlal – hoopis maakera kuklapoolelt Austraaliast, kus sarnane tee võitis oma tulemuslikkusega inimeste südamed kiiresti.

Noored proovisid väljamaise taimesegu järele ja leidsid – miks mitte toota midagi sarnast ka Eestis. Puhast loodust ja väega taimi siin ju leidub. Koostööpartneriks ehk teepuruga varustajaks leiti Kubja Ürditalu teespetsialistid.

Ühes ürditalu taimetarkadega mõeldi välja täiesti uus retsept, mis on Austraalias müüdava tee täiustatud versioon. Ehkki see polnud eesmärk omaette, sai see kodumaine teesegu lisaks suurepäraste maitseomadustega!

Umbes 60 protsenti taimedest Natural Skinny Herbs teesegudes on kasvanud Eestis, siinmail veidi ainukordsemad taimed – umbes 35 protsendi ulatuses – tulevad Saksamaalt ja tõeliselt eksootilised, nagu näiteks lootoseõis, saabuvad Indiast. Üks, mis kindel – see tee on 100 protsenti naturaalne.
Eestis ainulaadne Natural Skinny Herbs tee aitab põletada rasvu, puhastada organismi, parandada seedimist ja vähendada söögiisu, tugevdada immuunsüsteemi, puhastada verd ning vähendada puhitusi.

Mõningane prooviperiood on andnud tunnistust – Natural Skinny Herbs tarbijad on tootega rahul. Praeguseks on proovinud seda suurepärast teekuuri juba mõned tuhanded naised ja jäänud väga rahule. Siiani pole tagasisidena kõlanud ühtegi negatiivset nooti.
Teekuuri tegemine on ääretult lihtne. Natural Skinny Herbs detox 14-päevase kuuri pakend sisaldab kahte erinevet teesegu: hommiku- ja õhtutee. Hommikuteed tuleks juua igal hommikul enne sööki, nagu teesegu nimigi ütleb 14 päeva vältel, ja õhtuteed paar tundi enne magamaminekut igal teisel õhtul ehk ülepäeva. Õhtutee aitab puhastada seedetrakti sinna kogunenud mürkidest. Kiirendades ainevahetust ei lase Natural Skinny Herbs üleliigsetel kaloritel organismi imenduda ja seal tülikalt rasvaks muutuda.

Et tegemist on üdini ausa kaubaga, tuleb mainida, et Natural Skinny Herbs teel on ka üks kõrvalmõju – positiivne kõrvalmõju! Paljud kliendid on tõdenud, et pärast teekuuri läbimist ei joo nad enam kohvi. Natural Skinny Herbs hommikutee annab lihtsalt päevaks sedavõrd palju energiat ja tõmbab organismi sellise hooga käima, et igasugune kihk kohvi järele kaob.
Osta saab Natural Skinny Herbs imelise väega tooteid e-poest www.skinny.ee. Ohtralt huvitavat lugemismaterjali ja tervislikke retsepte leiab ka Facebookist.

Jaga
Kommentaarid