Laura ja dermatoloog Nick Lowe jälgisid naise näonahka kuu aega järjest ja panid kirja, milliseid muutusi nad märkavad.

Esimene pilt ei meeldinud Laurale üldse. Ta nina ja põsed olid imelikult punased, ta näonahal olid koledad kuivad laigud, nina ja otsaesine läikisid kummaliselt. Naine tunnistas, et ta ei osanud oodata, et ta nahk nii halvas seisus on.

Teisel nädalal kinnitas Laura, et ta magab nüüd palju paremini ning ärkab puhanult, ta ei tunne enam ajadust õhtuse snäki järgi ja tunneb end üldiselt märksa paremini.

Kolmandal nädalal märkas Laura muutusi oma nahal. Nahk ei ole enam nii kuiv ja näeb üle kogu keha palju parem välja. Ka käed pole enam nii kuivad ja isegi kortsukesed on kadunud! Punetus on näolt märkimisväärselt taandunud ja paistetus alanenud. Ema ja sõbrannad märkasid muutusi ning kiitsid Laura värsket ja tervet välimust.

Neljandal nädalal tundis Laura end juba väga palju paremini. Tal pole enam peavalusid, kuid see-eest on palju rohkem energiat ja ta pole kordagi kimpus olnud huuleherpesega, mis varem oli pea iganädalane külaline. Ta on kaalust alla võtnud ja ta nägu, mis enne oli punane ja paistes, on nüüd terve ja sile, ka naha alt enne koledasti välja paistnud veresooned on tagasi tõmbunud ja märkamatuks muutunud.

Vaata pilte ja loe Laura lugu Daily Mailist ja mõtle hoolega, enne kui järgmiselt veinipudelilt korgi maha keerad!