Kõhu peal magamine võib pikapeale tekitada kaela- seljavalusid, ehkki mõnedel inimestel ei pruugi need kunagi ilmneda. Kui aga inimesel on uneapnoe (une ajal tekkiv hingamiskatkestus - toim.), siis on väga tõenäoline, et need valud ühel hetkel ilmnevad. Ja nende tagajärgedega on juba palju raskem tegeleda. Sest uneapnoed kogevatel inimestel on äärmiselt oluline, et nad saaksid hingata, ja selle jaoks on vajalik pea pööramine, mida on kõhu peal magades keeruline teha.

Samuti on kõhuli magamine väga halb näonahale, sest kui su nägu on sügaval padja sees, satub padjapüürile näost erituv õli, mis annab võimaluse bakterite paljunemiseks. Ja see omakorda hakkab vaikselt poore ummistama, mis on ideaalne võimalus vistrike tekke jaoks. Ka satuvad padjapüürile juuksehooldustooted, erinevad õlid ja seerumid, mis võivad tekitada punne. Sa võid ju vahetada oma padjapüüre väga tihti, aga juba üks öö nägu padjas magamine on kahjuks piisav.

Kui sa koged selja- või kaelavalusid ja/või maadled näonaha probleemidega, ürita harjutada end magama mõnes teises asendis. Proovi seda vähemalt kuu aega järjest ja vaata siis, kas tulemusi on näha!

Allikas: PopSugar