Pane 200 milliliitri veega keema 80 grammi köömneid. Keeda 15 minutit. Tulemus peaks välja nägema umbes nagu kohvipaks. Kurna sellest üleliigne vesi, lisa massile seejärel veel 50 milliliitrit vett ja aja segu uuesti keema. Siis tõsta pott tulelt ja lisa segule üks teelusikatäis konjakit või brändidt. Su ravim on valmis!

Manusta ravimit üks teelusikatäis iga poole tunni tagant. Kahe tunni pärast on valu juba märgatavalt vähenenud ja kergemal haigusjuhul tunned nelja tunni pärast ennast juba päris tervena. Siis võid ravi lõpetada.

Raskematel juhtudel võib ravimit kasutada ka pikemal perioodil, aga muidugi tuleb siis minna ka arsti juurde.

Ühel Naisteka toimetajal ongi praegu kurk haige ja igatahes proovib ta selle imerohu ära. Andke palun ka teised katsetajad tagasisidet, kuidas rohi töötas.

Allikas: Daily Nutrition News