Kindlasti oled nüüdseks juba aru saanud, et me räägime nutitelefonist. Lihtsalt nutitelefoni vanni kaasa võttes võib see vette kukkuda ja tagajärjeks on see, et telefon lakkab töötamast. Aga me tahame südamele panna, et eriti ohtlik on võtta vanni kaasa telefon, mis samal ajal laeb.

13aastane Saksamaa teismeline tüdruk läks ühel õhtul vanni ja mõtles igavuse peletamiseks kaasa võtta nutitelefoni. Ta pani selle vanni kõrvale pistikusse laadima ja hakkas ennastunustavalt telefonis kerima. Üsna pea aga kukkus telefon vanni ja tüdruk sai elektrilöögi. Õnneks oli kodus tema ema, kes kuulis karjatust ja tormas kohe vannituppa. Ta lohistas oma tütre vannist välja ja helistas kohe kiirabisse.

Kui parameedikud kohale jõudsid, oli tüdruk teadvusetu. Ta viidi haiglasse, kus ta pidi olema kaks päeva. Tema kätel ja kõhul olid kohutavad põletusarmid ja et need paraneksid, vajas tüdruk operatsiooni. Samuti viidi läbi mitmeid uuringuid, et saada teada, kas mõni tema organ oli veel kahjustada saanud. Selgus, et talle olid tekkinud lihastõmblused, mida tal varem ei olnud.

Ehkki juhtum oli kohutav, on tüdruk sündinud õnnesärgis, sest mõni aeg tagasi levis uudis 26aastasest venelannast, kes suri kohe, kui pillas oma laadiva mobiiltelefoni vannivette.

Allikas: Daily Mail