Murrame väsimuse

Tervislikud eluviisid ja mitmekülgne toit ei ole soovituslik ainult seetõttu, et see on moodne ja tänapäeva ühiskonnas popp teema. Selleks, et elada oma elu aktiivselt, energiliselt, uusi ja põnevaid asju tehes, on paratamatu õige toitumine ja tervislikud eluviisid. Me kõik teame palju kevadväsimusest ja sellest mida suur suveootus inimesega teha võib. See väsitab, kutsub välja päikese kätte ja inimene ei suuda oodata millal saaks ometi juba mereäärde.

Sama efekt on ka sügisel meile. Me ei ole veel päris töökeskkonda ennast sisse seadnud, mõtted võivad veel ringi ekselda ja tihtipeale juhtub, et leiame end vajalike asjade asemel tegemast asendustegevusi, mis meie tähelepanu olulisest kõrvale juhivad.

See on sügisväsimus.

Piisavas koguses köögi-, puu- ja juurvilju, taimseid rasvu ja hommikuti enese ergutamiseks süsivesikuid peaks kõigi organismi terve, puhanud ja saleda hoidma.

Figuurisõbrad kutsuvad kõiki inimesi tervislikkusele

Oluline on meeles pidada seda, et iga inimese enda tervisekäitumine on kõige alus. Kui peetakse meeles, et kõik algab sinust enesest ja tervislikkus on igapäevaelus tavapärane osa, siis tulevad tervislikud otsused iseenesest ja nende nimel ei peagi enam palju vaeva nägema.

Madis Tiik kirjutas, et 60% meie tervisest sõltub inimese käitumisharjumustest ja 10-15% ainult arstiabist. Seega kui inimene tahab elada kaua, tegeleda erinevate harrastuste ja hobidega, näha oma lapsi kasvamas ja reisida, siis on oluline vaadata üle oma käitumisharjumused, sealhulgas ka toitumisharjumused.

Tee parema tervise juurde algab ikka iseendast ja oma käitumisest.

Muuda oma mõttemaailma ja Sinu keha muutub koos sellega.

Kasuta oma tahtejõudu ja leia tee tervema „mina“ juurde

Kui selle artikli lugedes tekkis mõte, et milleks see kõik ja kuidas ma seda üleüldse saavutada saaksin, siis loe edasi. Meile kõigile on looduse poolt kaasa antud üks piiratud ressurss, mis koos õige toitumisega meie jõudu, energiat ja figuuri reguleerivad. Selleks ressursiks on meie tahtejõud.
Kasutades seda optimaalselt ja mõistlikult, suudab iga inimene oma sügisele vastu astuda suurema energiavaruga, muutes kõik oma igapäevategevused meeldivaks harjumuseks, mitte tüütuks kohustuseks.

Kui alustada seda juba peagi lõppevast septembrikuust, siis seda kiiremini jõub iga inimene oma saledama ja värskema „mina“ juurde.

Tahtejõust ja erinevatest nippidest kuidas seda ressurssi võimalikult targasti ära kasutada, saad lugeda SIIT! 

Anna oma kehale ja figuurile võimalus juba sel kuul!