1. Hakka rohkem vett jooma. Seda korratakse kõikjal ja kogu aeg, aga see ON tõsi. Vedelikupuudus nõrgestab meie immuunsust, tõstab vererõhku ja veresuhkru taset, tekitab peavalu, paneb meid rohkem näksima, kuivatab meie nahka jne. Niisiis, mine võta kohe üks suur klaasitäis vett ja joo see ära!

2. Kasuta hambaniiti. Ole nüüd päris aus — millal sa viimati hambaniiti kasutasid?Kui oled üks sellest tublist viiest protsendist, kes seda regulaarselt teeb, siis kiidusõnad sulle, aga kui ei, siis hakka juba tänasest seda iga päev tegema… Kui sa just iga vanaduspõlve aasta kohta üht hammast ei taha kaotama hakata…

3. Tee trenni! Sa ei pea minema haisvasse jõusaali higistama, võid ka väljas joosta, rattaga sõita, kodus võimelda… Lihtsalt liiguta end, see pidev vedelemine on su tervisele sama hull kui suitsetamine.

4. Maga rohkem. Kas sa teadsid, et täiskasvanu peaks saama vähemalt kaheksa tundi ööund ja magama nädalas seega ligi 50 tundi? Mitu tundi sa eelmisel nädalal magasid?

5. Hoolitse oma naha eest. Pese, koori, kreemita, kaitse seda päikese eest! Oma nahas pead sa elama elupäevade lõpuni, see pole nagu riideese, mille saab ära visata kui see kulunud on! Üks küsimus: sa ju hoolitseksid oma nahast jalanõude eest? Miks sa ei hoolitse ENDA naha eest?

6. Tõmba turvavöö peale. Inimene, kes istub autosse ja ei pane turvavööd peale justkui ei tahakski pikalt edasi elada. Milleks selline rumalus, pane lihtsalt see vöö peale ja kõik!

Allikas: allwomenstalk.com