Haiguste diagnostika intuitiivsed meetodid

Diagnoosimiseks on palju intuitiivseid meetodeid. Mõned inimesed suudavad näha kehapilte ja rakumälu, häälestuda energiakeskustele, tunda teise inimese emotsioone ja valu. On erinevaid lihaste testimise meetodeid, mille abil hinnata füüsilisi, vaimseid, energeetilisi ja emotsionaalseid probleeme.

Olen kohanud mitut kunstiterapeuti ja arsti, kes tuvastavad haiguse, paludes patsiendil joonistada ennast ja oma elu. Need pildid annavad kogenud ravijale infot patsiendi emotsioonidest, tervisehäiretest, analüüside vajalikkusest, samuti hetkeseisundi võimalikest põhjustest. Erinevad pildid võivad vahendada infot ka patsiendi mineviku, oleviku ja tuleviku kohta. Selline intuitiivse joonistamise meetod annab eriti häid tulemusi laste puhul, andes neile võimaluse ennast väljendada ja üksiti mõista, mis nende elus toimub.

Heliravi, aroomiteraapia ning erinevad puudutuste ja liikumistega seotud teraapiad võivad määratleda füüsilisi, emotsionaalseid ja energeetilisi probleeme. Mõned inimesed kasutavad füüsilise, emotsionaalse ja energeetilise seisundi tajumiseks kristalle, pendleid, ruune, kaarte või värve. Nii sisemised kui välised märgid aitavad taibata, kas oled oma elu eesmärki silmas pidades õigel teel, hoiavad sind samal ajal hea tervise juures ning julgustavad tervenema, arenema ja edasi liikuma.

Sa pead leidma intuitiivse süsteemi, mis sinu puhul toimib. Samuti on oluline meeles pidada, et kuigi intuitsioon aitab paljudes valdkondades, tuleb sul siiski kasutada ka tervet mõistust, et perspektiivid oleksid tasakaalus ning võiksid teha praktilisi ja realistlikke valikuid. Tavaliselt annab parima tulemuse intuitsiooni, tarkuse ja kogemuste ühendamine.

Ole ettevaatlik ja ära vaimustu liigselt skeemidest, mis lubavad pikaajalistele probleemidele imelisi lahendusi. Kui inimene tahab tulemust kohe, näitab see enamasti, et ta on eksinud, meeleheitel või jõuetu. Aastatepikkune kogemus, õpingud ja lood inimestest, kes garanteerivad imelise tervenemise, kohese valgustumise või kiire rikastumise, on näidanud, et sellised lahendused toimivad vaid väga väheste puhul, kes loomupäraselt süsteemiga sobivad või on võimelised kiirelt kohanema. Suurem osa neist, kes äkiliselt protsessi kaasatakse, kaotavad lõpptulemusena jõudu, raha, aega ja usku.

Soovitan oma klientidel, sugulastel ja sõpradel nõuandeid mitte pimesi usaldada, vaid kindlasti uurida põhjalikult oma seisundit ja haigust, et otsustada usaldusväärse info põhjal, kuidas edasi minna. See on eriti asjakohane siis, kui arst, tervishoiutöötaja või ka ravitseja sunnib sind tegema midagi sellist, mida sa ei mõista või mis tundub ebameeldiv. Olen kohanud inimesi, kes kulutasid palju aega, et teha teatud hingamisharjutusi ja korrata mantraid, mida nad tegelikult ei mõistnud, ning kaotasid lõpuks töövõime ja jäid haigevoodisse, olles põhjalikult rikkunud oma keha ja närvisüsteemi tasakaalu. Tean neidki, kes kulutasid tervenemiseks kümneid tuhandeid dollareid, lootes üha järgmisele imele, kuid lõpetasid haigemana kui varem. Sa pead kindlasti uurima tervendamissüsteemi, millega töötad, esitama palju küsimusi ja selgelt mõistma, mida teed.

Tähtis on märkida ka seda, et tervendamine ei tähenda alati ravimist. Näiteks võid sa lasta minna emotsionaalsel probleemil ja muuta oma sisemist kogemust, kuid mingite muude tegurite tõttu füüsiline olukord ei muutu. Teisalt võid füüsiliselt terveneda ka oma sisemist reaalsust muutmata, kuid sellisel juhul tuleb probleem või haigus tõenäoliselt tagasi. Kui me ei tegele probleemi tõelise põhjusega, liigub ebaterve energia lihtsalt teise kehapiirkonda. Ilmselgelt peab meie eesmärk olema tervendada kõiki tasandeid ja nautida kestvat heaolu.

Raamatuga saad pikemalt tutvuda siin!