Keskendu kasule
Peale selle, et regulaarne treenimine teeb su kehaga imesid, mõjutab see ka su organismi tööd. Nimelt garanteerib trenn selle, et oled harvemini haige ja loomulikult ka parema une. Igasugune liigutamine, ka lühike jalutuskäik, teeb su tuju hetkega heaks. Seega — kui sa pole valmis veel rühmatreeningusse minekuks, alusta kergest jalutuskäigust või kümneminutilisest venitamisest.

Ära piitsuta end
Kindlasti oled lugenud erinevaid soovitusi, kuidas oleks kõige õigem end vormi viia. Aga mis parata, sulle ei meeldi jooksmine ega salli jõusaalis rassimist. Ole mureta — lisastressi tekitamise asemel vale treeningud, millele oled reaalselt varem mõelnud. Olgu selleks Zumbas tantsimine või hoopis joogas sirutamine.

Haara sõber kaasa
Teinekord on end jube raske trenni vedada ja vabandusi laisklemiseks leidub rohkem kui küll. Seetõttu tasuks leida sõbranna, kes soovib samuti saada spordiga sõbraks. Niimoodi saate planeerida ühiseid treeninguid ja kui su motivatsioon ongi teinekord puudulik, on tema see, kes sind mustast august taas välja veab.

Allikas: Her Campus