Sul on mõni igemehaigus: sellele viitavad märgid, et kui sa pesed oma hambaid, hakkavad sul igemed veritsema, või on sul kogu aeg suus halb maitse. Igemehaigus põhjustab suus olevat halba lõhna.

Sa ei joo piisavalt vett: kui sa ei joo piisavalt vett, võivad suus olevad bakterid kuivuse pärast veidi rohkem paljunema hakata ja see tekitab ebameeldiva lõhna. Samuti on sul ju endal ebamugav olla, kui suus on kuiv.

Sa jood liiga palju kohvi: läheb veidi kokku eelmise punktiga, ehk liigne kohvi joomine viib ju kehast vedelikku välja ja kui sa joo piisavalt vett, hakkab hingeõhk haisema. Kohv iseenesest võib ju hästi lõhnata, aga hingeõhk seda küll ei väljenda.

Sa norskad: ka norskamine tekitab suus kuiva tunde ja peale rasket ööd, kus sa oled palju norsanud, tunned kindlasti ebameeldivat "hommikust hingeõhku", mis ongi norskamisest tingitud.

Sa ei söö regulaarselt: ja sellest on tekkinud erinevad sisemised probleemid, millele sa pole veel jälile jõudnud, aga hingeõhk väljendab neid.

Sa suitsetad: suitsetajatel on tõeliselt halb hingeõhk ja see jääb püsima veel tundideks peale suitsu tegemist. On see ikka seda väärt?

Sa jood liiga palju alkoholi: jällegi, alkohol viib vedeliku kehast välja, kurk muutub kuivaks, bakterid hakkavad paljunema... Tead ju küll, kui halvasti lõhnab hommikuti peoliste hingõhk.

Allikas: Daily Mail