Evita otsustas kasutada lähenemist, mis keskendub elustiilile ja toitumisele ning sel moel õnnestus tal täielikult terveneda vähist, mis arstide sõnul oli ravimatu. Pärast alternatiivravi spetsialisti külastamist alustas ta Gersoni-tüüpi mahlapaastuga, mis koosnes kodus värskelt pressitud mahladest. See muutus oli radikaalselt erinev tema senisest menüüst, mis koosnes tavapärasest töödeldud toidust, pitsast ja sõõrikutest. See muutus näitas, mis tähendab olla tõeliselt terve ja õnnelik.

Lisaks ülekilodele kaotas Evita sapipõiest 16 kivi, mis olid moodustunud kehasse seisma jäänud mürgistest jäätmetest ja enamasti eemaldatakse selliseid moodustisi operatiivsel teel. Evita uus elustiil pani teda tundma tõeliselt ilusa ja naiselikuna, olles kaotanud üleliigse kaalu, saavutanud hea näonaha ja jume ning taastanud tervislike eluviisidega oma vaimse tasakaalu.

Paljud uuringud on näidanud, et toidud, mida sa sööd, mõjutavad tõepoolest sinu välimust. Toitainerikkad puuviljad ja köögiviljad võivad sõna otseses mõttes suurendada sinu välist ilu ning üldist meeldivust. Need parandavad loomulikul moel naha tervist ja tooni, erinevalt sünteetilistest kreemidest ja ilutoodetest, mis on toksilisi kemikaale täis ja võivad olla vähki soodustava toimega.

Evita lugu on väga inspireeriv ning peaks panema meid kõiki järele mõtlema selle osas, kuidas me saaksime paremini loodussaadusi ära kasutada oma haiguste ravimisel ja üldise heaolu parandamisel.
Tänaseks on naine saanud uuesti emaks ning pühendanud oma elu tervislike eluviiside propageerimisele ja emaduse toetamisele. Kui ta oleks läinud konventsionaalse meditsiini vähiravi teed pidi, siis oleks uuesti rasestumine olnud võimatu.