Nikki teeb videosid meikimisest, küpsetusnippidest, ilutoodetest ja vahel räägib ka võitlusest oma raske haigusega. Tema haigus avaldus ta peas, kuid see võib ka olla mujal kehas — südames, kopsudes, kätes, jalgades. Iga haigusjuht on erinev, näiteks Nikki kannatab tihti eluohtlike ninaverejooksude käes. Ta vajab pidevat ravi ja tihti ka operatsioone väärarenenud veresoonte eemaldamiseks.

Nikki sündis selle haigusega, kuid sai diagnoosi alles 6-aastaselt. “Ma elasin enne täiesti normaalset elu,” räägib tüdruk ise. “Osalesin koolis kõigis ringides, suhtlesin sõpradega… Kui sain 7-aastaseks, sai selgeks, et selline elu lõpeb — ma pean minema ravile ja operatsioonidele ning minu elu muutub täielikult. Pidin ka tulema koolist ja ringidest ära ja jääma koduõppele.” Kuid tüdruk ei kaotanud oma rõõmsameelsust. “Muidugi olin alguses väga kurb, aga siis sain aru, et on siiski nii palju asju, mida ma saan teha.”

Kõigest 8-aastasena hakkas Nikki juba Youtube’i videosid tegema ja sealtmaalt on tema populaarsus aina kasvanud.

Nikki avaldab uue video igal pühapäeval. Lisaks sellele, et neist saab häid nippe teada ja uusi asju õppida, on tema videod ka tõestuseks, et iga inimene saab elada nii, et võtab oma elult maksimumi ja rõõmustab nende asjade pärast, mida ta teha saab, mitte ei vala hommikust õhtuni kibedaid pisaraid asjade pärast, mida ta teha ei saa.

Allikad: Self, eestiarst.ee