Südame "rohuks“ peetakse lavendlit ning mitmed põlvkonnad naisi on seda sulnilt lõhnavat taime kasutanud meeste võrgutamiseks. Lavendli lillasid õisi on peidetud madratsi alla, et lisaks kaunitele unenägudele ka kirge voodisse meelitada. Lavendlil on ka rahustav ja pingeid leevendav toime ning ta aitab üle saada emotsionaalsest valust.

Ingver on üks mõnusalt vürtsikas ja tuline juurikas, mis soojendab nii keha kui meelt. Ingverit kasutatakse kire sütitajana ja “külma” armastaja soojendamiseks. Ingver on ka joogitee üks olulisi komponente. Hästi maitsva ning tervisliku suupiste saad, kui viilutatud apelsinile või õunale riputad peale riivitud ingverit. Peale võid raputada veel törtsu kaneeli ja lisada lusikatäie mett. Ingver annab särtsu ja tuld!

Õunad on armastuse ja ilu jumalanna Aphrodite sümboliks. Õunad suurendavad seksuaalenergiat ja tõstavad viljakust. Võta üks magus õun, lõika see pooleks ning naudi seda koos oma väljavalituga.

Kaneelipulgad. Kaneel stimuleerib ja äratab kirge. Tass kuuma kaneeliteed tõstab tuju, ajab ära kurvad üksindusemõtted ning aitab leevendada ka kõhu puhitust ja gaasivalusid.

Rosmariin on armastuse ja truuduse sümbol. Mitmetes kultuurides kasutati rosmariini kire sütitajana ning samuti ehtis see väheke mõrkja lõhnaga tumeroheline taim pruudikimpe.

Petersell tõstab naiste liibidot, korrastab seedimist ja parandab hingeõhku.

Kakao aitab kehal luua heaoluhormoone, tõstab serotoniini taset ja tekitab head tuju. Kõige kiiremini saab vajaliku „heaolulaksu“ kätte tükikesest šokolaadist! Milano San Raffaele haiglas viidi läbi uuring, kus uuriti naiste seksuaalsuse seost šokolaadiga. Ja uuringud kinnitasid, et naistel, kes sõid iga päev natuke šokolaadi, oli suurem soov armatseda, kui naistel, kes seda ei teinud. Nii et šokolaadil on naiste seksuaalsusele positiivne mõju!

Kui Antiik-Kreekas võrgutas Aphrodite õuntega, siis tema suguõel Veenusel olid kasutusel maasikad. Antiik-Roomas sümboliseerisid just maasikad armastust ning meelelisust. Maasikates on päikese ja armastuse energia ja kui neid veel koos šokolaadiga süüa, siis tõuseb armastuse energiatase kohe tunduvalt.