Jackson hakkas regulaarselt džinni jooma 18-aastaselt ja tänaseks on ta ära tarbinud umbes 4264 pudelit alkoholi. “Joon kaks klaasikest lõunasöögi ajal, ühe tee ajal koos küpsisega ja lisaks veel kolm klaasikest õhtuti, kui ma koon,” rääkis ta.

Loomulikult pole selle kohta mitte ühtegi meditsiinilist tõestust, et just džinn on aidanud Jacksonil nii kaua elada ning reaalsuses joob ta liiga palju, aga ka tema tütar Mary Whiteside usub, et just see kokteil on ema kõrge eluea saladus. “Ema on alati olnud omaette karakter,” tunnistab ta. “Talle meeldib napsitada ja ausalt öeldes, on see teda hästi säilitanud.”

Jackson pole ainus nii vana naine, kes arvab, et alkohol ongi aidanud tal nii kaua elada. Möödunud aastal tunnistas ka inglanna Grace Jones, et on elanud nii kaua tänu igaõhtusele klaasikesele viskile.

Siinjuures ei soovita me sul igapäevaselt end purju juua, aga paratamatult tekib küsimus, et äkki need naised teavad midagi, mida meie ei tea. Üks on kindel: džinn ja toonikust sai just meie lemmik kokteil.

Allikas: Supercall