Enamasti ollakse duši all liiga kaua ja liiga kuuma vee all. Vesi kuivatab lõpuks nahka ja paljud naised märkavadki just duši alt tulles, et jälle tuleb näost nahka ära ja see ei ole meeldiv. Liiga kuuma duši all käimine aitab kaasa naha enneaegsele vananemisele ja selle vastu püüavad võidelda vast kõik naised.

Või siis kasutatakse oma naha jaoks valet pesuainet. Kui sa tunned peale pesus käimist, et nahk on kuidagi pingul või sügeleb, peaksid kriitilise pilguga üle vaatama, millega sa ennast pesed ja mis võib olla sinu naha ebamugavustunde põhjustajaks. Näiteks tavaline seep ei ole mõeldud terve keha pesemiseks, see kuivatab liigselt nahka.

Eriti kuiva nahaga naised võiksid peale duši all käimist kasutada niisutajat. Kui seda ei tehta, võibki nahk tunduda liiga kuiv ja kare. Kui sa seda iga kord teha ei taha, siis mõnel korral nädalal ju võiks võtta selle aja.

Kui tihti sa pesed oma nuustikut või harja, mida kasutad enda pesemiseks? Need on ideaalsed bakterite kogumikud, mida tuleks iga mõne aja tagant välja vahetada uue vastu ja vahepealsel ajal neid ka eraldi pesta.

Ja veel üks suur viga, mida naised pesus olles teevad — nad nühivad oma nahka liiga kõvasti nuustikuga, see aga kahjustab lõpuks nahka. Puhtaks saab lõpuks nagunii, ei ole vaja oma nahka kahjustada.

Allikas: Insider