Kodumaiste CHECCA pihasoojendajate looja Vera Erdösi teab leevendavaid lahendusi nendele probleemidele ning räägib lahti, miks peaksid eriti talveperioodil oma keskkoha kindlasti soojas hoidma!

Siin on kaheksa põhjust, miks kanda pihasoojendajat:

  1. Parem vereringe — kehasoojendaja hoiab keha sisetemperatuuri normaalsena, ergutades vereringet elutähtsates organites ja seega kogu kehas. Seega aitab see riideese hoida käed ja jalad soojana, ükskõik kui külm väljas ka ei oleks!

  2. Lõõgastab — soojendaja aitab sul mõnusalt lõõgastuda ja pikast päevast pinges lihaseid lõdvestada, seda eriti magama minnes.

  3. Parandab seedimist — näiteks imikute gaasivalusid leevendatakse sooja õlimähisega ja ilmselt oled isegi tundnud, kuidas kõht käib paremini läbi, kui tuul pidevalt peale ei puhu.

  4. Aitab hoida piha saledana — kuna pihasoojendaja on elastne ja järgib täpselt keha piirjooni, siis aitab see ka kõhupiirkonda visuaalselt saledamaks muuta. Ja pealegi, kui kõhupiirkond külmetab, siis just sinna hakkab keha rasva koguma, et optimaalset temperatuuri hoida!

  5. Kaitseb neere ja põit — just talvise pakasega kimbutab paljusid krooniline põiepõletik või jäävad haigeks neerud. Neid põletikke on võimalik ära hoida end soojas hoides. See ei tähenda, et peaksid vahetama välja kogu oma garderoobi. Võid endiselt kanda moekaid teksaseid ja lühikesi jopesid, kuna olemas on aksessuaar, mis on moekas, värviline ja mugav, kuid samas vajaduse korral kergesti varjatav!

  6. Abiks treeningul — pihasoojendaja on ideaalne erinevatel välispordialadel nagu näiteks suusatamine, jooksmine, rattaga sõitmine või rulluisutamine. Väga hästi sobib see ka rahulikemate joogastiilide puhul. Pihasoojendajat on hea kanda ka enne ja pärast treeninguid, et selga ja kõhtu külma eest kaitsta ja treenitud kohti soojas hoida. 

  7. Leevendab kõhu- ja alaseljavalu — menstruatsioonikrambid ja alaseljavalud on ühed ebameeldivamad tervisehäired, mis paljude naiste päevad ära rikuvad. Kui piha soojas hoiad, on valud väiksemad või kaovad sootuks.

  8. Toetab — pihasoojendaja toetab kõhtu ja alaselga. Väga hästi sobib see ka naistele, kes on just äsja sünnitanud. Nimelt aitab pihasoojendaja kõhupiirkonda toetada, et kõik saaks tagasi omale kohale liikuda.