Käed

Käed saavad iga päev kõige rohkem vatti, kuna sa pesed neid mitu korda päevas ja kasutad kodu küürimiseks karmi kodukeemiat. See mõjub nahale hävitavalt. Selleks, et käed kauem ilusana püsiksid, peaksid endale harjumuseks tegema käte kreemitamise. Ideaalis võiksid toita käsi rasvase niisutava kreemiga. Muide, käed hakkavad vananema juba 20ndates eluaastates, kuid paljud meist ei oska neile tähelepanu pöörata enne kui aastakümnete möödudes on olukord päris hull.

Nägu

Kortsud ei ole ainsad, mis naha vanuse välja toovad. Pigmendilaigud teevad sedasama. Mida naha heaks teha? Vältida keskpäevapäikest, kasutada ohtralt kvaliteetset päevituskreemi ning süüa õiget toitu!

Silmalaud

Mida vanemaks saad, seda lõdvemaks muutuvad laulihased. See võib tekitada aga silmade alla ebameeldivaid kotte ning üldmulje näib küllaltki väsinud. Paraku ei saa sa selle ennetamiseks suurt midagi teha. Kuid soola vältimine, korralik uni ja piisavas koguses vee joomine tagavad alati parema väljanägemise.

Kael

See hakkab tegelikult esimesena ära vajuma, kui selle hooletusse jätad. Kaelal on nahk õhem kui näol ja seetõttu on ta igasugustele välismõjudele märksa vastuvõtlikum. Mida teha? Puhasta ja kreemita seda kvaliteetsete vahenditega. Ja jäta meelde, et pead tegema seda igal hommikul ja igal õhtul.

Küünarnukid

Küünarnukid jäetakse iluprotseduuride läbi viimisel sageli unarusse, sest neid pole ju iga päev endale näha. Tulemuseks on aga krobelised, kuivad ja inetud nahamoodustised. Kanna põlvedele ja küünarnukkidele iga päev niisutavat kreemi ja koori neid paar korda nädalas duši all.

Juuksed

Hõrenevad, haprad ja läike kaotanud juuksed räägivad palju nii su vanusest kui elustiilist. Kindlasti on siinkohal abiks korralikud juuksehooldustooted ja juukseõlid.

Allikas: Huffington Post