Sokid jalas - orgasmid tulevad!

2005.aastal uuriti sokkide ja orgasmide seost ning leiti, et need naised, kes paljaste varvastega magavad, saavad vähem orgasme kui need, kel sokid sejsi ajal jalas. Arvatakse, et põhjus on selles, et naised reageerivad partneri külmale ihule ja külmale jalgadele negatiivselt - probleem, mis kaob, kui naisel on soojad sokid jalas.

Uni tuleb kiiremini

Kui jalad on soojas, tuleb uni kiiremini, selgus 2007.aastal tehtud uuringus. Kummalisel kombel jahutavad soojad jalad keha üldtemperatuuri unerütmile sobivamaks. Su kehatemperatuur on kõrgeim hommikul vahetult pärast ärkamist ning madalaim, u 35,8 kraadi võrreldes keskmise 37ga, vahetult enne uinumist ja magamise ajal. Paned sokid jalga, aitad kehal kiiremini õiget temperatuuri saavutada ja uni tuleb enne kui arugi saad!

Menopausi sümptomid vähenevad

Sokkide kandmine hoiab ära kuumahood, sest aitab kehatemperatuuri reguleerida. Pane sokid jalga ja sa ei pea öösel higisena ärkama, et voodipesu vahetada.

Kuid oluline on märkida, et kindlasti ei tohi sa ööseks valida kitsaid ja pigistavaid sokke, mis vereringe kinni litsuvad. Sokid peavad olema nii pehmed ja mugavad, et vaevu märkad nende olemasolu.

Allikas: Daily Mail