Sa näed oma vanuse kohta noorem välja

Taani teadlased uurisid 12 aasta jooksul 187 paari kaksikuid ja selgus, et see kaksik, kes nägi teisest noorem välja, elas ka kauem. Nii et kõik mehed ja naised, kes te tunnete oma "beebinäo" pärast häbi - rõõmustage, te võite kauem elada!

Sa oled naine

Mitmete tegurite koosmõjul, näiteks et naised on vähem riskialtid ja proovivad siiski elada tervislikumalt, on tõestatud, et naised elavad meestest vähemalt 6-8 aastat kauem.

Sa sünnitasid peale 33ndat eluaastat

Muidugi võid sa ka varem sünnitada, aga on teooria, et kui naine suudab peale 33ndat eluaastat veel lapsi saada, võib see näidata, et kogu tema keha vananeb aeglaselt.

Sa ei ole ülekaalus

Ülekaalulised inimesed surevad nooremalt kui peaksid, sest liigse kaalu tõttu puutuvad nad kokku palju rohkemate eluohtlike haigustega. Samuti ei saa nad teha piisavalt trenni ja kuna nende toitumine on enamasti ebatervislik, siis kõik see kiirendab haiguste teket.

Sa magad korralikult

Sa ei stressa, ei rapsi ja hea une kvaliteet ning piisav une pikkus on sulle oluline? Väga hea, see tähendab, et sa lased oma organismil puhata ja kui see ongi sinu elustiil, siis sa peaksid elama kauem kui keskmine inimene, sest sinu kehal on hea olla.

Allikas: Brightside