Kui sa tahad oma juuste olukorda taastada või vähemalt praegusest paremaks saada, siis siin on mõned nõuanded, mida sa võiksid proovida:

Pese vähem juukseid: osad naised on harjunud iga päev pead pesema, sest nad tunnevad, et muidu näevad juuksed rasvased välja, aga kodukontori päevadel võiksid vabalt jätta juuksed pesemata, sest muidu sa rikud naturaalse tasakaalu ära. Ja siis jäävadki juuksed õhemaks ning langevad kiiremini välja.

Vitamiinid: oled sa kindel, et sinu kehas on üldse kõik korras? Kui sul varem ei ole juukseid välja langenud, aga nüüd võid neid lausa peotäite kaupa välja tõmmata, siis on ju midagi valesti. Konsulteeri oma arstiga, äkki peaksid mõnd vitamiini lisaks võtma või ehk on sul mõne aine puudus?

Väldi teatud toite: ehkki see on väga erinev, mis toit sobib ühele inimesele ja teisele jällegi mitte, tasub perioodil, mil juukseid langeb su peast tavapärasest rohkem, vältida teatud toite. Nendeks on suhkrurikkad ja vürtsised toidud ning jookidest on selleks vein.

Väldi kuumutamist: ehk kui sa tahad oma juuksed tõesti korda saada, viska mõneks ajaks kõrvale föön, sirgendaja ja lokitangid. Isegi kui sa kasutad korralikult kuumakaitset, ei mõju nende kasutamine ikkagi sinu juustele hästi. Proovi nende kasutamisest paar kuud hoiduda ja vaata siis, kas midagi on muutunud.

Allikas: The Sun

Jaga
Kommentaarid