Uneeksperdi sõnul võib lahendus peituda niivõrd lihtsas asjas nagu tennisepallis. Kui su kallim, kes häirib sinu unekvaliteeti oma norskamisega, magab t-särgi või pidžaamaga, tasuks selle külge, umbes selgroo kohale, õmmelda tennisepall.

Miks nii? Sest inimene hakkab norskama tavaliselt juhul, kui ta magab selili või vähemalt muutub selles positsioonis norskamine hullemaks. Seega kui inimese seljal on tennisepall või midagi muud sarnast, on selili magamine võimatu. Kuna keegi ei hakka meelega norskama, vaid see juhtub magades, on tennisepall ideaalseks takistuseks, et inimene ei saaks ennast selja peale pöörata.

Ekspert selgitab ka, et pandeemia ajal on tema poolde pöördunud tavalisest suurem hulk inimesi norskamise probleemiga ja ta selgitab, et see võib loogiliselt võttes tulla sellest, et inimesed teevad kodus istudes vähem trenni, istuv eluviis on tõusutrendis ja rämpstoidu tarbimine on samuti kasvanud.

Ehkki tennisepalli idee võib tunduda jube ebamugav, tasuks seda vähemalt paaril ööl katsetada, kas või lihtsalt selle mõttega, et oma suhet päästa. Kui üks teist ei saa normaalselt magada, tekivad tülid päevasel ajal palju kergemini, sest väsinud inimene ei jaksa ratsionaalselt mõelda ning tunneb rohkem, et teda rünnatakse.

Kui juba paar ööd on niimoodi magatud, tasub proovida uinuda juba ilma tennisepallita, et oleks näha, kas harjumus teises asendis magada on kinnistunud.

Allikas: The Sun

Jaga
Kommentaarid