Ometi tuleks hommikul ärgates esimese asjana juua ära klaasike vett — see on vajalik sinu kehale ja nahale. Kes eelistab juua hommikuti mahla, see võiks jagada klassi vee ja mahla vahel pooleks. Nii vähendad mahlast saadavat kalorihulka. Kuuma joogi austajatel soovitame kuuma sidrunivett, millele võib magususe tagamiseks lisada pisut mett. Kui sa istud päevad läbi kontoris, aseta töölauale suur veeklaas ning käi seda regulaarselt täitmas.


Kasulik on juua kõrrega, sest nii tarbid rohkem vedelikku. Samuti soovitame veele lisada maitset sidruni- ja laimiviilude või marjadega. Kasulik on maitsestamiseks kasutatavad tsitruselised või marjad eelnevalt külmutada, nii et saad neid tarvitada ka jää asemel. Köögiviljadest sobib maitsestamiseks hästi kurk, maitsetaimedest piparmünt.


Vee maitset võib mitut moodi põnevamaks muuta. Loomulikult on raske kaheksa klaasi vett juua, kui läbipaistev vedelik sulle ei maitse. Siis tulebki kasutada vee maitsestamiseks puu-ja juurvilju ning protseduur muutub palju põnevamaks.