Tutvustame sulle viit eriskummalist viisi, mis on tõesti efektiivsed. Mõned neist on lausa tasuta ja imelihtsad. Ärge laida neid meetodeid enne maha, kui ise neid praktikas järgi proovinud pole — su nägu veel tänab sind!

Näojooga ehk treeni oma nägu siledaks

Sa võid ju olla kohalikus jõusaalis püsiklient, aga nüüd on viimane aeg alustada treenimist õlgadest ülalpool. Piisab paariminutisest näotrennist päevas, et vältida levinud miimikakortse otsa ees ja naerukurdusid silmade ümber. YouTube’st leiab ohtralt treeningvideosid, mis tagavad sulle värske ja noore näo. Pane otsingusse „facial yoga“ ja alusta juba täna. Julgemad võivad antud praktikat katsetada igal pool, näiteks tööl koos sõbrannadega.

Muuda oma soengut

Sa võid ju arvata, et juustel pole su nooruslikkusega mingit pistmist aga siinkohal sa eksaid. Õige soeng mängib olulist rolli sinu vanuse määramisel. See artikkel on hea koht spikerdamaks, milline soeng sinu vanust koplimenteerib ja nooruslikkust lisab.

Söö rohkem kasulikke baktereid

Kõik teavad ütlust: „Sa oled see, mida sa sööd.“ Seetõttu on oluline lisada oma toidusedelisse kasulikke baktereid, mis aitavad su kehal filtreerida ja väljutada toksiine. Ebatervislik seedesüsteem peegeldub su nahal ja on näiteks ka üheks akne põhjustajaks, seetõttu on mõistlik võtta probiootilisi toidulisandeid, mis tagavad sulle seestpoolt väljapoole toimides kaunilt kumava naha.

Kanna päikesekaitset ka autoroolis

Liigne päike kahjustab nahka. Lisaks nahavähi soodustamisele soodustab päike ka enneaegset vananemist. 90 protsenti naha muutustest, mida seostatakse vananemisega, on tegelikult seotud päikesekahjustusega. Suvel tuleks päikesekreemi kanda isegi autoroolis. Siit artiklist on näha, milline on päikesekahjustus mehel, kes on terve elu töötanud rekkajuhina ning tema üks näopool on saanud pidevalt rohkem päikest.

Dermablading ehk näo raseerimine

Raseerijaga ise oma näo kallale minemine pole kindlasti algajale hea mõte, aga dermablading on huvitav koorimisprotseduur, milles kasutatakse teravat tööriista, et eemaldada ohutult naha keratiniseeruunud pealmine kiht ja udukarvad. Tulemuseks jääb pehme beebinahk. Protseduuri pidev kordamine toob kaasa naharakkude kiire uuenemise, mis tagab noorusliku sära, lisaks aitab see paremini imenduda vananemisvastastel toodetel. Pärast dermabladingut jääb ka meik näole väga ühtlaselt ja kaunilt.

Allikas: The Zoe Report