Hamburger

Mahlakas punane liha hamburgeri vahel on raua-, valgu- ja tsingirikas. Raua- ja tsingipuudus on naiste seas väga levinud ning seda eriti, kui neil on parasjagu menstruatsioon. Lisaks, kui sul on hamburgeri isu, võib su keha nõuda lihtsalt toitvat rooga, mis oleks valgu ja süsivesikuterikas. Kas oled viimasel ajal palju energiat kulutanud? Lisa hamburgeri kõrvale tervislikud köögiviljad ja su keha rõõmustab.

Kommid

Kommid on väga suhkrurikkad maiused, seega, kui oled väsinud ja nõrk ning sul tekib kommiisu, võib tegu olla madala veresuhkru tasemega. Sinu keha püüab nüüd teha, mis võimalik ja nõuab suhkrut juurde. Küll aga on tegemist ajutise lahendusega ja juba mõne minuti pärast on kommiisu tagasi.

Juust

Olgu see pitsale sulatatud, kahe saiaviilu vahele pressitud või lihtsalt sööd seda tükk tüki haaval, tuleb tõdeda, et vahel lihtsalt tahad seda nii väga. Juust on rasvane toit, mistõttu, kui sul tekib selle järgi isu, võib su menüüst olla puudu piisavas koguses rasvu. Samuti võid vajada D-vitamiini. Juustuste toitude isu kasvab pimedatel talvekuudel. Sel juhul lisa menüüsse hoopis munad, mandlipiim, jogurt ja lõhe.

Šokolaad

Teaduslikult on tõestatud, et šokolaad muudab sind õnnelikumaks. Kui sul on igav, oled õnnetu või pettunud, siis on ju loogiline, et tahad šokolaadiga oma tuju tõsta.

Muffinid

Võimalik, et sulle meenus mõni tore sünnipäev või hoopis lõbus üritus, kus pakuti muffineid ja kohe ongi see isu kohal. Teine võimalus, et soovid end millegi eest premeerida. Kas oled viimasel ajal millegi nimel palju vaeva näinud? Võimalik, et väärid selle eest üht maitsvat muffinit. Me arvame, et oled selle ära teeninud.

Friikartulid

Frititud, krõbedad, rasvased ja süsivesikurikkad friikartulid on lihtsalt nii maitsvad. Su keha on tark ja teab, et taldrikutäis friikaid annab palju energiat (kuigi neid pole kõige lihtsam seedida). Kui sa pole viimasel ajal korralikult maganud, oled palju tööd teinud ja stressad, võib juhtuda, et friikartulid on just see, mida vajad.

Jäätis

Nii veidralt, kui see ka ei kõla, jäine ja kreemjas jäätis võib viidata sellele, et su kõht on korrast ära. Oled sa kunagi söönud ära korraliku õhtusöögi, kõht on punnis ja siis tunned et tegelikult jäätist tahaks ikkagi? Jäätis töötab, kui sõdalane ja aitab sul seda rasket kõhutäit seedida. Lahe, või mis?

Pasta

Pasta on väga süsivesikuterikas toit, mis aitab elada üle ka väga intensiivse trenni. Kui sul tekib selle järgi isu, võib su keha igatseda lisakaloreid. Talvel muutuvad need isud veelgi tugevamaks, sest su keha peab suutma sooja hoidma (jah, isegi, kui kannad sooja mantli all mitut kihti kampsuneid). Kombineeri oma pasta tervislike rasvadega nagu oliiviõli või avokaado baasil kaste, lisa köögiviljad ja tervislik valk nagu liha või oad.

Hapukurgid

Krõmpsuvad hapukurgid on naatriumi, maitse ja probiootikumide rikkad, mistõttu, kui su keha nõuab hapukurki, võib ta igatseda ühte neist kolmest. Naatriumivajadus võib viidata ka sellele, et sa ei tarbi piisavalt vett.

Allikas: INSIDER