1. Peavalu

Peavalu ja migreen ilmnevad siis, kui stress hakkab võimust võtma. Valutav pea on esimene märk sellest, et peaksid natuke rahulikumal võtma ja välja mõtlema, mis on sinu elus praegu see, mis stressi tekitab ning kuidas sellest raskusest üle saada.

2. Kael

Kaelavalu annab märku sellest, et hoiad enda sees mingit vimma. Lase minna sellel, mis sind minevikust siiani häirib — andesta iseendale ja sellele, kes on sulle haiget teinud. Mõtle sellele, mida sa iseenda ja oma vaenlaste juures armastad, siis annab ka tüütu kaelavalu järele.

3. Õlad

Õlavalu tähendab, et kannad oma õlgadel rasket emotsionaalset koormat — justkui kogu maailma raskus oleks sinu õlul. Nagu tead — jagatud mure on pool muret, seega ära hoia kõike enda sees ja puista sõbrannale südant, räägi psühholoogiga ja püüa kasvõi osast koormast vabaneda.

4. Ülaselg

Emotsionaalse toe puudumine annab märku ülaseljas. Sa ei tunne ennast hinnatu ja vajalikuna või hoiad ise oma hellust ja armastust tagasi. Kui sul on partner, peaksid oma tundeid talle rohkem avaldama, üksikuna aga on nüüd aeg välja minna ja uusi suhteid luua!

5. Alaselg

Alaseljavalu on vihje rahaprobleemidele. Võta julgus kokku ja küsi palgatõusu, kui sa siiani seda teha pole julgenud, koosta endale kuueelarve ja piira laristamist.

6. Puusad

Puusad hakkavad valutama siis, kui jääd liiga kauaks ühte punkti kinni ning pelgad edasi liikumist. Muutus võib olla hirmus, aga puusavalu ei anna järele enne kui selle esmapilgul jubeda sammu ära teed. Võibolla on asi ka selles, et sa ei julge valikut teha ning kaalud liiga kaua ühe või teise otsuse tagajärgi. Puusavalu on selge märk, et pead nüüd selle otsuse vastu võtma, tulgu, mis tuleb!

Allikas: Daily Vibes