Atraktiivsus ennekõike
Meid lausa tõmbab naeratavate inimeste poole. Tahame ju ometi mõista, miks ta küll naeratab! Mossitamine tõukab inimesi eemale, aga naeratus meelitab neid ligi.

Hea tuju garantii
Järgmisel korral, kui sul on halb tuju, proovi ette manada üks kaunis naeratus. Suure tõenäosusega muutub tuju paremaks. Naermine aitab sul keha petta ning tuju muutub hetkega paremaks.

Suurepärane stressivähendaja
Stress peegeldub meie näost. Naeratamine aitab ennetada väsinud välimust, kurnatust ja tüdimust. Kui sul on stress, siis leia aega naeratamiseks. Pinged vähenevad ja sa tunned endast jõudu tegutsemiseks.

Vererõhk madalamaks!
On tõestatud, et naeratades vererõhk langeb. Seda saad ka kodus ise proovida, kui oma vererõhku mõõdad. Kui oled seda teinud, naera mitu minutit ja mõõda uuesti. Kas märkad erinevust?

Igavese nooruse saladus
Naeratades treenime neid näolihaseid, mis lasevad meil nooremana paista. Ära kuluta raha iluoperatsioonidele, lihtsalt proovi naeratada — tunned end hästi ja näed noorem välja.

Positiivne ellusuhtumine
Testi ennast: naerata. Nüüd proovi mõelda negatiivsetele asjadele naeratust kaotamata. On raske? Naeratades saadab keha välja signaali „Elu on ilus!” Hoia eemale depressioonist, stressist ja muredest — lihtsalt naerata!

Allikas: Naisteka arhiiv