Olin meeleheitel, sest mul lihtsalt ei olnud enam südant oma lastele ravimeid sisse sööta, kuid õnneks perearst soovitas meil proovida laserteraapiat. Ta oli seda ka varem soovitanud, kuid juba see sõna tundus mulle jube võõras ja kauge ja kallis... Kuid tookord otsustasin siiski proovida ja sellel päeval lõppeski meie meeletu ravimite tarbimine. Iga nohu ja kõrvapõletikuga ruttasime laserteraapiasse ning varsti hakkaski olukord paranema.

Laserteraapia kiirendab oluliselt organismi loomuliku tervenemise protsessi, suudab leevendada valu, alandada põletikku ja turseid ning soodustada kudede loomulikku paranemist. Väidetavalt ei ole sel ka kõrvaltoimeid. Protseduur on lihtne ja valutu, tunda võib olla vaid laseri meeldivat soojust, mistõttu oli see täiesti vastuvõetav ka minu lastele. Pisema tüdrukuga oli algul veidi raske, kuna teda hirmutas, kui mingi pliiatsitaolise pulgaga tema nina ümber tiirutati, kuid ta harjus peagi. Üritasin sättida teraapiaaega tema uneajale ja nii õnnestus mitmelgi korral seanss kiirelt ära teha. Esimene teraapiakord ei võta kohe nohu ära, aga kinnise nina teeb lahti juba mõne tunniga.

Pikapeale pidavat laserteraapia tõstma organismi üldist immuunsust. Mulle tundub, et see toimib, sest käes on detsembrikuu, kuid minu lapsed ei ole sel sügis-talvisel hooajal veel kordagi haiged olnud (vaatamata sellele, et lasteaias teised lapsed juba mitmendal haigusringil on), vaid paaril korral on hakkanud nohu tulema, kuid selle saime juba eos laserteraapiaga abil likvideeritud.

Olen lugenud ja uurinud, et mujal maailmas kasutatakse laseri abi väga palju, kuid Eestis on see kahjuks tänamatult vähe kajastatud ravivõimalus. Oma kogemuste põhjal võin öelda, et lasereteraapia on väga hea ravimeetod, mis võib väga paljudel juhtudel päästa inimesi pidevast ravimite tarbimisest ja ravimite kõrvalmõjudest.

Tänaseks on minu laste tervis nii palju paranenud, et apteeki külastan haruharva, või kui, siis pigem ostan looduslikke preparaate. Ilmselgelt ei ole laserteraapia mingi võluvits, mille abil kõik maailma haigused paranevad. Kui aga mingi tervisemure tekib, siis tasuks alati uurida enne alternatiivseid võimalusi, kui jääda päevadeks, nädalateks või kuudeks ootejärjekorda, et abi saada. 

Hea lugeja, anna teada, milliseid alternatiivseid ravimeetodeid oled sina külmetusest või isegi tõsisematest haigustest vabanemiseks proovinud? Kas oled mõnest uuest või ebatraditsioonilisest meetodist abi saanud? Milliseid nippe kasutad sina, et ravimivabalt terveneda?