Soovitused, kuidas sel sügisel terve ja energiline püsida:

1. Vali söögiks puhas toit ja välispidiseks kasutamiseks (riided, hooldusvahendid) puhtad naturaalsed vahendid. Sünteetika nõrgestavat mõju ei märka kohe, see ilmutab ennast ajapikku ja rängalt.

2. Vali head, loovad ja toetavad mõtted. Kui kogu aeg mõtled, et raha ei jagu, tööd ei saa, suhe ei parane, kaalust alla ei võta, siis just nii see ongi. Sest mõte loob reaalsust!

3. Luba endale palju rõõmustavat ja palju vabadusi! Armasta ennast ja tunne sellest rõõmu! Lase lahti mõtted, et hea saab kohe otsa! Muidu saabki, sest mõttel on jõud. Naudi seda aega, mis sulle antud.

4. Liigu palju looduses avatud hingega! Igal aastaajal, iga ilmaga — lihtsalt mine, kõnni värskes õhus ja mõtle oma häid mõtteid ning rõõmusta!

5. Kui elad kooskõlas loodusega, paneb keha ise paika, millal ja kuidas ennast venitada, pingutada, liigutada. Usalda oma keha märguandeid. Keha reguleerib liikumisvajadust olenevalt aastaajast, talvel tahab ta rohkem energiat säilitada. Kõige sõbralikum koormus kehale on kõndimine.

6. Hoidu igat masti sõltuvustest. Mida vabam sa oma valikutes oled, seda parem. Nii mõtete, suhete, joogi kui ka söögi vallas.

Taimed süstivad energiat

Kui loodus magab, tunnevad inimesedki ennast tihtipeale unise ja väsinuna. Paraku ei anna tänapäevane kiire elurütm võimalust rahulikult kulgeda ja puhata. Tänapäeva inimene tahab olla aktiivne ka talvel — seega peame hoidma ja turgutama oma hingepesa. Üks võimalus on seda teha omamaise taimeriigi vägevatega.

Metsamoori raamatuga saad pikemalt tutvuda siin!