Kindlasti ei tasu selles olukorras jääda lihtsalt ootama, vaid mõistlik on otsida sobilik ravim. Täna on apteekides lai valik erinevaid salve, kreeme ja geele, mis võivad aidata.

Salviga valu vastu

Et lihasvalude ja -põletike leevendajaid on apteekides mitmeid, võib valiku tegemine raskeks minna. Üheks lahenduseks on Ortofeni kreemsalv, mille toimeaine diklofenak vaigistab nõrga või mõõduka lihasvalu ning leevendab tekkinud paikset põletikku. Kreemsalvil on pikk toime, mistõttu piisab, kui määrida pähklisuurune kogus (2-4 g) salvi õhukese kihina murekohale paar korda päevas, vajadusel 3-4 korda ööpäeva jooksul.

Võrreldes teiste samalaadsete kreemide ja geelidega on Ortofen (diklofenak) peaaegu lõhnatu, mistõttu saab seda kasutada näiteks enne tööpäeva algust, kartmata et ravimi iseloomulik lõhn kolleegid eemale tõrjub. Kreemsalv imendub kergesti, ei kuivata nahka ega jäta nahale kleepuvat kihti.

Erinevalt alternatiividest saab Ortofeni (diklofenak) kreemsalvi kasutada ka siis, kui on soov valutavat kohta masseerida. Samuti ei määri see rõivaid, nii et võib oma lemmikkleidi rahumeeli selga tõmmata!

Ortofen (diklofenak) sobib väga hästi kergemate sporditraumade leevendamiseks, samuti on leidnud sellest abi näiteks usinad aiapidajad. Salv teeb head ka juhul, kui ootamatu tuuletõmme kaelale liiga teeb. Et sellised vigastused ei hüüa tulles, tasub üks tuub valuvaigistavalt kreemsalvi enda koduapteeki varuda.

Täpsemalt võib Ortofeni (diklofenak) kohta küsida apteekrilt.

_____
Miks ma kasutan Ortofeni?

Kristina, 37

Kristina, kes teeb pealinnas kontoritööd, on Ortofeni (diklofenak) kasutanud peamiselt just külmast tuulest saadud kaelavalude leevendamiseks. “Aeg-ajalt astun ikka uljalt ilma sallita õue ja kipun eriti kevadel ja sügise nii oma kaela külmetama. Kahjuks annab see aga kohe üsna valusalt tunda. Olen kasutanud mitmeid erinevaid kreeme ja geele, kuid Ortofen (diklofenak) on toiminud neist kõige paremini, jättes naha puhtaks. Eriti hea on see, et Ortofeni (diklofenak) lõhn on pea märkamatu ja see ei määri riideid,” lisas ta.

______________

Tähelepanu! Tegemist on ravimiga. Enne tarvitamist lugege tähelepanelikult pakendis olevat infolehte. Kaebuste püsimise korral või ravimi kõrvaltoimete tekkimisel pidage nõu arsti või apteekriga.

Jaga
Kommentaarid