Targad mehed teevad seda teatavasti suunaga ülalt alla. Noored naised, võib juhtuda, teevad seda alt üles ja võimalikult raske haamriga. Vend on mul paras naljahammas, kes kasutas iga võimaliku hetke anekdootide jutustamiseks. Niisiis, korraga keset kõige heledamat naerurõkatust, käis ülahuulest tuline juga läbi, sest ega siis naljategemise ajaks haamrit käest ei saanud panna. Järgmisel hetkel tundsin, kuidas huul tuimaks tõmbub ja käe peale tilkus verd.

Esialgu arvasin, et küllap ma haamriga omal huule katki lõin ja küllap see terveks saab. Kuid kolmandal päeval märkasin, et mu üks esihammastest on kuidagi kahtlaselt valus ja vist liigub ka. Viiendal päeval läks suu paiste ja olin sunnitud hambaarstile minema.

Loomulikult tõmmati mul see esimene hammas välja, sest ilmnes, et ma olin osanud selle kolmeks lüüa — kõigepealt põigiti pooleks, nii et esimene plaat jäi terveks, ning siis tagumine osa veel kaheks.

Kuna keskkoolineiul on mõeldamatu ilma esihambata kooli ilmuda, korraldati kiirelt proteesija juures käik. Vähe sellest, et ma pidin suvi otsa ilma esihambata käima, võttis stomatoloog kätte ja viilis mu kaks kõrvalasuvat tervet hammast otsast teravaks!! ning võttis siis hambajäljendi, et protees teha. Niisiis, pidin kaks nädalat käima ringi nagu kaasaegne vampiir. Minu suureks kergenduseks sain naeratuse tagasi täpselt nädal enne kooliaasta algust.

Inimesed, õiged töövõtted on olulised!

Raamatu jaoks otsitakse eestimaalaste hambalugusid — saada oma lugu ja võida auhind!" target="_blank" href="http://naistekas.delfi.ee/kirevmaailm/uudised/raamatu-jaoks-otsitakse-eestimaalaste-hambalugusid-saada-oma-lugu-ja-voida-auhind.d?id=61268604">Saada ka sina oma lugu, võid võita auhinnaks hammaste sügavpuhastuse Kliinik 32`lt.