Aga lastele meeldib mängida ja kord juhtus mul mänguhoos õnnetus. Mu esihammas (piimahammas oli õnneks siis veel) läks vastu lauda. Ei ta tulnud ära, vaid hakkas logisema.

Kolme päeva pärast saime lõpuks siis hambaarsti juurde aja. Kui toolile istusin,  nägin hambaarsti näpitsat võtmas. Mul tuli hirm... Mõtlesin: ei, ei, ta tõmbab seda hammast terve päeva nende jubedate tangidega! Ma ei suuda seda valu välja kannatada! Ema on ka ukse ees, nii et siit ära joosta ka ei saa..."

Kuna põgeneda ei saanud, jäi üle ainult kolmas valik.  Tõmbasin kopsud korraks õhku täis. Ja siis krahmasin arstilt näpitsa. Panin hamba näpitsate vahele, tõmbasin hammast täiest jõust. Kuid enne, kui täisjõuga sain tõmmata, oli juba hammas ära. Olin hämmastuses ja mõtlesin: "Misasja??? See oli nii väike valu, isegi käega vastu seina lüüa oli valusam!"

Selge, järgmisel korral ma luban tal oma hammastega tegelema, sest tagumist hammast (mis oli ka veel piimahammas) ei ole nii kerge välja tõmmata.

Ja nii ma saingi hirmust üle. Saada ka sina oma hambalugu ja võid võita hammaste sügavpuhastuse! Vaata lähemalt: Raamatu jaoks otsitakse eestimaalaste hambalugusid — saada oma lugu ja võida auhind!" target="_blank" href="http://naistekas.delfi.ee/kirevmaailm/uudised/raamatu-jaoks-otsitakse-eestimaalaste-hambalugusid-saada-oma-lugu-ja-voida-auhind.d?id=61268604">Raamatu jaoks otsitakse eestlaste hambalugusid - saada oma lugu ja võida auhind