Möödunud nädalal hakkas Kärt saama uut ravi ja oli mures, kuidas tema organism uue ravimiga toime tuleb. Sel nädalal kirjutab Kärt, et tal on hakanud tekkima valuhood, mis ei lase enam normaalselt eladagi. Hoiame pöialt ja loodame, et tal hakkab peagi parem, eksole! Kui kellelgi on kunagi sarnaseid kogemusi olnud, kas siis endal või tuttaval, kas oskate anda kasulikku nõu, mis Kärti aidata võiks?

"Piinlen juba paar päeva kohutavates valudes. Eile valutas kõht ja õlg, täna suuremal määral õlg ja kael. Olen vist kusagilt külma saanud. See lihasevalu on lihtsalt nii jube, et pole tahtmist mitte midagi teha. Täna käisin arsti juures, sest enam lihtsalt ei andnud olla kuidagi. Vahel tulevad sellised valuhood, et hoia hinge kinni.

Arst määras mingisugused süstid kodus tegemiseks. Esimese sain paar tundi tagasi kätte, aga ei ütleks, et väga mõjuks. Rohkem aitavad minu meelest ühed ‘isekuumenevad’ plaastrid, mis Jaapanist sai kaasa ostetud(vt.pilti). Täna öösel sain ma tänu nendele vähemalt magadagi.

On siin veel keegi, kes valude käes piinleb? :("

Loe kindlasti ka Kärdi eelmisi lugusid: