Siiski naine õnneks rääkis oma murest arstidele, kuna viibis raseduse tõttu nagunii arstide järelvalve all. Naine arvab, et kui ta poleks parajasti rase olnud, poleks ta oma nibudele suuremat tähelepanu pööranud ja haigus oleks võinud avastamata jääda.

Kui Taylor oli poja ära sünnitanud ja teda sai põhjalikumalt uurida, leitigi ta rinnast tükk, mis saadeti biopsiasse. Selgus, et naisel on rinnavähi agressiivne vorm.

See oli loomulikult kogu perele suur šokk. Peres kasvasid alla kaheaastane tütar ja vastsündinud poeg - raske on ettegi kujutada, kui rinnavähki siiski veel õigel ajal poleks avastatud...

Kõigest viis nädalat pärast poja sündi hakkas Taylor saama keemiaravi. Talle tehti ka kaks operatsiooni: esimesel eemaldati kasvaja osa, mis oli juba kaenlaaluse lümfisõlme jõudnud, teise operatsiooniga eemaldati lümfisõlmed. Naise rind jäi alles, kuid on muutunud kujuga ja rinnanibu on teise rinna nibust allpool.

Taylor on ise oma "allavaatava" nibu üle uhke, sest see operatsioon pluss keemiaravi ja 20 ringi kiiritusravi päästsid ta elu. Naine on nüüdseks tunnistatud terveks.

Vaata galeriid SIIT!