Mis need tegevused siis on, millest küll ei peaks hoiduma, sest siis tekivad uued probleemid, vaid mille tegemist peaks natukene muutma?

Pesemine

Jah, kahjuks pesevad paljud naised enese teadmata oma häbeme piirkonda valesti, ehk rohke dušigeeliga ja liiga tihti. Tupp on isepuhastuv, seda piirkonda võiks kord või kaks päevas loputada voolava veega või siis pesta intiimpesugeeliga, kui günekoloog või arst on sulle seda soovitanud. Dušigeel põhjustab ärritust ja sügelust ning kindlasti ei ole selle koht sinu intiimosadel. Kui seda piirkonda liiga tihti pesta, jääb bakterite hulk, mis seal olema peavad, vähemaks ja sellest võivad tekkida igasugused probleemid, mille ilmnemine ei ole hea üllatus ühelegi naisele.

Raseerimine

Mitmed naised on kurvalt leppinud tõsiasjaga, et raseerimine tekitab neile punetavaid punne ja tihtipeale ka sissekasvanud karvu. Et neid vältida, ei tohiks raseerida vastukarva ja žiletti peab väga hoolsalt puhastama. Samuti juhtuvad raseerimisel tihti õnnetused, kus naine lõikab kogemata õrna piirkonda sisse ja kui haava hoolega ei puhasta, on oht infektsiooniks. Kui sa tunned, et raseerimine ei ole tõesti sulle, siis õnneks on olemas ka muud moodused karvavabaks eluks, näiteks vahatamine.

Stringide kandmine

Väga paljud naised armastavad stringide kandmist, sest tunnevad ennast neis seksikana. Aga nende kandmist peaks piirama või panema need jalga ainult mõne eriliselt seksika sündmuse puhul, sest häbeme piirkond vajab õhku ja naturaalsemat materjali, muidu on jällegi oht tupeseeneks või mõneks ebameeldivaks infektsiooniks.

Allikas: The Sun