Enamasti on vasak rind paremast suurem

On muidugi ka naisi, kellel on hoopis vastupidi, aga üks on kindel — enamasti on üks rind teisest kasvõi natukene suurem. On vähe naisi, kes saavad öelda, et nende rinnad on täpselt ühesuurused ja ka samasugused.

Sa kannad tõenäoliselt valet rinnahoidja suurust

Naise rinnad muutuvad elu jooksul ja kui sa hakkasid hilisteismelisena korralikku rinnahoidjat kandma, tegid sa tõenäoliselt endale selgeks, mis suurus sulle enam-vähem paras on ja oledki selle juurde jäänud. Ehk tasuks nüüd sammud seada mõnda korralikku pesupoodi ja müüjaga konsulteerida? Sinu mugavustunne võib lausa tundmatuseni muutuda, kui sa hakkad kandma rinnahoidjat, mis on täpselt paras sinu mõõtudega.

Tükid või moodustised rindades ei tähenda enamasti vähki

Kui naine tunneb oma rinnas moodustist või tükki, siis loomulikult on õige käitumisviis kohe arsti juurde kontrolli minna, aga enamasti hakkavad naised kohe paanitsema ja oma peas kõige hullemat stsenaariumit looma. Tihtipeale ei ole üldse tegelikult põhjust muretsemiseks, aga muidugi on õige käia kontrollis nii ruttu kui võimalik.

Väga mitmel erineval põhjusel võivad rinnad vahel suureneda

Erutus, beebipillid, menstruatsioon — kõik need tegurid mõjutavad rindade vähest suurenemist. Ja ka see on normaalne ning sellepärast ei ole üldse mõtet muretseda. Kui sa tunned päevade lähenedes, et rinnad muutuvad suuremaks ja hellaks, siis see ongi märk lähenevast menstruatsioonist ja tavaliselt kaob kerge valu ka mõne päeva jooksul.

Allikas: She Knows