Sind ei kimbuta tervisemured: kui tarbid rohkelt vett, siis lähevad sinust kaarega mööda nii neerukivid, infarktid kui ka teatud vähiliigid.

Su ainevahetus töötab kui kellavärk: kui keha on korralikult niisutatud ja veega varustatud, siis töötab ka ainevahetus normaalselt. Nii põletad ära kalorid, mida päeva jooksul tarbid. Samuti käib ka kõht korralikult läbi. Seega, kui tunned, et sind on viimasel ajal kõhukinnisus kimbutama hakanud, siis proovi suurendada oma päevast veetarbimist.

Sa pead vähem mõtlema: teadlased on leidnud, et need, kes tarbivad korralikult vett, ei pea ülesannete lahendamiseks niivõrd palju vaeva nägema kui need, kellele vett juua ei meeldi.

Sa sööd vähem: näljatunne võib sageli tekkida sellest, et sul on tegelikult lihtsalt janu. Seega väldid sa korralikult vett juues kõiksugu isudele allumist ja lõppkokkuvõtteks ka üleliigseid ja ebavajalikke kaloreid.

Sul ei teki kortse: vesi niisutab nahka ja hoiab seda ka trimmis — nägemist, kortsud!

Sa oled paremas tujus: dehüdratsioon tekitab nii halba tuju kui ka väsimust ja pinget. Hoia endal alati veeklaas lähedal, siis on ka tuju parem!

Allikas: Harper’s Bazaar