Jooga
Jooga on su kehale suur annus positiivsust. Lisaks stressi maandamisele mõjub ta hästi ka vereringele, närvi- ja seedesüsteemile. Hangi endale matt ja asu tegutsema!

Vaata üle menüü
Oled kuulnud ehk sellest, et õun päevas hoiab sind tervena? Olgu see müüt või sulatõsi, kuid leidub hulgaliselt toitusid, mis aitavad peletada kõiksugu viiruseid eemale. Kõik, mis on täis vitamiine ja antioksüdante, teeb sulle ainult head.

Treeni hoogsalt
Lisaks joogale tuleks vahel ette võtta ka intensiivsemaid treeninguid. Läbiviidud uuringus selgus, et need, kes rassivad igal nädalal vähemalt paar tundi jõusaalis, haigestuvad väiksema tõenäosusega kui need, kes seda ei tee. Loomulikult tuleb aga säilitada mõõdukus!

Napsuta mõistlikult
Jah, aeg-ajalt võetud klaasike veini mõjub tegelikult ka hästi. Kuid katsu jääda mõistlikkuse piiridesse.

Korralda pidu
Sotsiaalselt aktiivsed inimesed on haigustele vähem vastuvõtlikumad. Seega, korralda selle nädala lõpus sõpradele üks tore koosviibimine.

Mine spaasse
Täpselt nii nagu sõpradega suhtlemine, treening ja õigesti toitumine, on immuunsüsteemi tugevdamise juures oluline ka oskus puhata. Võta aeg maha ja mine hellita end spaas.

Maga!
Chicago ülikoolis läbi viidud uuringu selgus, et need, kes korralikult magavad, on ka tervemad. Uni viib eemale stressi ja õnnelik inimene on terve inimene.