On selgunud, et valju häälega naised lasevad oma emotsioonid ja pinged sõnade kaudu välja, kuid vaiksemad inimesed hoiavad pigem kõiki negatiivseid tundeid pikalt oma sees. Põhjuseks on hirm, et emotsioone välja lastes vaadatakse neid halvasti või mõeldakse, et nad ei oska seltskonnas käituda.

Kuid tegelikult on see väga tervistkahjustav, sest ükski inimene ei suuda kõiki tundeid igavesti oma sees peidus hoida. Ärritus muudkui kasvab ja ühel hetkel lendavad kõik tagasihoitud emotsioonid suure pauguga välja, ja hoopis rohkem inimesi võib sellest vihapurskest haiget saada.

Valju häälega naised tahavad kohe end vaevavast koormast lahti saada. Kuid ka siin on üks oluline AGA. Emotsioonide välja laskmine õigel hetkel on väga tervislik, aga siiski peaks jälgima, et keegi kõrvalolijatest haiget ei saaks.

Kuidagi on kujunenud nii, et lärmakad naised ei mõtle väga palju ette, enne kui nad midagi ütlevad. Nad lasevad oma emotsioonid ja pahameele kohe välja, mis tervislikkuse seisukohast on ülioluline, sest keha saab pingest lahti ja mõtted puhtaks. Aga enne selle tegemist peaks siiski oma peas natuke kaaluma, kas päris kõike tasub välja öelda.

Järgmine kord mõnda lärmakat naist nähes ära pöörita oma silmi ega mõtle, et ta võiks vaiksem olla. Ta vähemalt tegeleb oma tunnete välja elamisega ja igaüks meist peab seda tegema. See on lihtsalt tema viis asjaga tegelemiseks.

Allikas: BrightSide