Inimestel on erinevaid viise, kuidas migreeniga hakkama saada, olgu selleks siis valuvaigistid või pimedas ruumis puhkamine, aga selle naise meetod on vast vähem tuntud.

Elizabeth Hayes selgitas, et ta oli juba kõiki tuntud migreeni leevendamise meetodeid kasutanud, aga miski ei mõjunud, mistõttu hakkas ta guugeldama, et leida veel mõni valuvaigistamise viis. Nii jõudiski ta pesulõksu meetodini, mis näeb ette, et see tuleb asetada käe külge, pöidla ja nimetissõrme vahele (vaata pildilt).

Postituses kirjutab Elizabeth: "See pesulõks päästis täna õhtul mu elu. Mind vaevas migreen, mis algas umbes 12 tundi tagasi ja tunnike tagasi oli see juba väljakannatamatu. Ma olin võtnud juba kõiki rohte ja kasutanud igat trikki, mida tavaliselt kasutan, et migreeni leevendada. Seejärel guugeldasin ma viise, kuidas migreenist kiiresti vabaneda." Kõigest ühe minutiga muutis pesulõks teda vaevanud tugeva peavalu nõrgemaks ja 20 minuti pärast oli see juba poole nõrgem.

Elizabethi postitust on tänaseks jagatud juba üle 200 tuhande korra ja selle all on tuhandeid kommentaare, kus paljud inimesed tunnistavad, et see meetod tõesti toimib.

Allikas: womanandhome.com