Osadel naistel on kergemat sorti põiepidamatus, ehk naerdes või muul viisil kõhulihaseid pingutades peab ennast kõvasti tagasi hoidma, et vältida aluspükste märgumist.

Üks naine viiest, kellel oli juba eelnevalt olnud probleeme põie lekkimisega, tunnistas, et rohkem trenni tehes läks mure hullemaks ja 14 protsenti neist, kellel oli see probleem varem esinenud, aga harvemini, tõdes, et suurenenud trennikoormuse tõttu hakkas probleem tihedamalt esinema.

Et tilkade püksi sattumist vältida, tuleks iga päev teha vaagnapõhjalihaste harjutusi ja seda tasuks teha ka nendel naistel, kellel põieprobleeme ei ole, sest tugevdada tuleb lihaseid kasvõi tuleviku mõttes.

Põieprobleemid tekivad naistel enamasti raseduse ajal ja kaovad ühel hetkel peale sünnitust, kuid on ka naisi, kellele need jäävad eluks ajaks. Sellepärast tasubki teadlikult treenida vaagnapõhjalihaseid, et seda probleemi kas vältida või seda olemasolu korral leevendada.

Uuringust selgus aga nii mõndagi huvitavat, näiteks kuus naist kümnest tunnistas, et on hakanud viimaste kuude jooksul enda eest rohkem hoolt kandma, mis on positiivne.

Aga muret tekitavama poole pealt selgus, et lausa kaks kolmandikku uuringus osalenud naistest ei ole kunagi isegi mõelnud selle peale, et nad peaksid regulaarselt oma vaagnapõhjalihaseid treenima.

Ehkki selline harjutus võib tunduda tüütu, on sellel ka oma plusspool, sest erinevad uuringud on näidanud, et regulaarselt oma vaagnapõhjalihaseid treenivad naised kogevad võimsamaid ja pikemaid orgasme.

Allikas: The Sun