Ärge saage valesti aru: ma ei ole ise mingi piitspeenike geenide poolt õnnistatud modell, kes võib kümme torti järjest ära süüa ja ikka juurde ei võta. Vastupidi, olen oma kaaluga maadelnud terve oma elu. Pidanud lugematuid dieete, teinud kõvasti trenni ja üldse elanud nii tervislikult kui suudan.

Muidugi ei ole mu kiri suunatud naistele, kelle ülekaalule on mingi tervisega seotud põhjus. Aga selliseid on vaid mõni üksik protsent. Ma ei saa aru neist naistest, kes on paksud iseenda laiskuse tõttu. Esimene asi on tervis: ülekaal põhjustab ju nii palju haigusi. Aga isegi kui see kõrvale jätta, siis ma ei saa lihtsalt aru, et paksud naised, kuidas te suudate terve elu koledana elada?!

Võib-olla olen ma liiga äärmuslik, aga minu arvates pole koledana elamine sugugi täisväärtuslik elu. Mina ei suudaks koledana elu nautida. Ma arvan, et iga inimene tunneb loomulikku vajadust hea välja näha. Sisemine ilu on muidugi kõige olulisem, aga mina arvan, et ka see ei saa täielikult õitsele lüüa, kui väljastpoolt oled kole kui öö.

Minu küsimus ongi, et paksud naised, kuidas te ennast nii käest ära lasete ega võta liigsete kilode vastu midagi ette? Miks te oma välimusele käega lööte?