Sa magad paremini

Ameerika uneuurijad on ühes kindlad — paljalt magavad inimesed paremini! Seda lihtsal põhjusel — öösel, kui inimene on uinunud, siis tema kehatemperatuur langeb. Pidžaama või muude ööriiete kandmine segab seda protsessi. Teadus!

Nii õhutad sa oma intiimpiirkonda

Seksikas pesus magades teed sa oma nabaalusele piirkonnale karuteene. Nii muutub kõik seal umbseks. Nii tekib aga põletik! Seega ole tark ja maga paljalt. Nii saavad kõik su kehapiirkonnad kenasti õhutatud.

Sa tunned end seksikamana

Alasti magamine on vanim trikk, kuidas end seksika ja ilusana tunda. Eriti, kui sa siidist linade vahel oled! Ja usu, su kallim ei suuda sulla mitte mingil juhul vastu panna!

Sa vähendad oma kõhurasva

Mida rahulikumalt sa magad, seda rohkem on sul hommikul ka energiat. Ja seda vähem tunned sa vajadust kõiksugu suhrkut täis snäkke endale suu kaudu sisse ajada. Heida segav pidžaama seljast!

Palju rohkem seksi!

See on ju täiesti loogiline. Ei mingit tüütut riiete ära võtmist ja tagasi panemist. Ja kes suudaks vastu panna paljale kaaslasele, kes armsalt pea padjal pikutab? Loomulikult mitte keegi.

Säästad aega hommikuse duši arvelt

Kui sa ei higista öösel, siis pole ka suurt vajadust seda suurt higi maha pesta. Samuti ei pea sa vaeva nägema oma rasuste juuste puhtaks saamisega. 30 minutit rohkem und!

Nii on lihtsam!

Ruttu riided seljast ja voodisse pikali! Kas pole mitte mõnus?

Allikas: Elite Daily