KSA Silmakeskuses on jõuluaeg väga töökas periood. Võib tekkida küsimus, miks sajad miinusprillikandjad otsustavad silmad korda teha just siis.

KSA optometristi Liisi Möldri sõnul on üks peamine, aga ka kõige praktilisem põhjus see, et inimestel on jõulude ja aastalõpu paiku tavapärasest natuke vabam graafik. „Sellel aastal on ju eriti pikad pühad, mis tähendab, et laserprotseduurist taastumiseks pole ehk tarvis eraldi puhkust või haiguslehte võtta, vaid saab pühadeperioodi ühendada protseduurist rahuliku taastumisega,” lausub Mölder.

Teine peamine põhjus on nii-öelda tähenduslikum. Paljusid on prillid ja läätsed saatnud pikki aastaid ja ühel hetkel otsustatakse, et aitab, ning tehakse endale jõuludeks kingitus: selge nägemine, tänu millele investeeritakse ka elukvaliteedi tõusu, mugavusse ja vabadusse.

Optometrist Liisi hinnangul mängib rolli seegi, et õige pea on tulemas uus aasta. „Kuna paljude jaoks on prillide ja läätsede puhul tegu ikkagi lisakohustusega, siis soovitakse jätta need vanasse aastasse ning minna tulevasse aastasse „uue nägemisega” ja „uue minaga”. Ehk kui paljud lubavad uuel aastal näiteks hakata hoogsalt trennis käima ja tervislikumalt toituma, siis prillikandjad teevad endale jõuludeks nägemisega seotud kingituse. Ja nii planeeritaksegi laserprotseduuri tegemine jõuluaega, et uueks aastaks oleks nägemine korras!” räägib Mölder.

Optometrist toob välja, et praegu prillidest vabanemise plussiks on tõik, et õues on piisavalt hämar. „Taastumine on lihtsam, sest otsest päikesevalgust või intensiivset päevavalgust silmad sellel perioodil taluma ei pea. Paljude prillikandjate jaoks on väljakutseks ka veebruaris ja märtsis ees ootavad talvekülmad, sest need võivad muuta silmad kuivaks ja sügelevaks,” selgitab Mölder.

Samuti on külmade ilmadega pidevaks peavaluks udused või lumised prilliklaasid. „Kui laserprotseduur enne talvekülmasid ära teha, on talveks silmad ideaalselt taastunud ja pilk terav kui kullil. Lumesõda, romantiline udu või pöörane lumetorm ainult ootab nautimist, sest enam pole mingit muret nägemise pärast,” lisab Mölder.

Jõuluperiood on KSA Silmakeskuses erilisem ka selle poolest, et tihti soetatakse oma miinusprillikandjast lähedasele jõulukingitus just siit: olgu selleks siis Flow 2.0 silmauuringu kinkekaart (mida kasutades saab miinusprillikandja teada, kas tema silmad on prillidest vabanemiseks sobilikud) või Flow 2.0 laserprotseduuri kinkekaart.

„Kui mõni lähedane on maininud, et talle ei meeldi prille või kontaktläätsi kanda ja ta unistab prillivabast elust, on Flow 2.0 silmauuringu kinkekaart kindlasti suurepärane üllatus,” leiab Mölder. Sellisel juhul peab aga arvestama, et Flow 2.0 silmauuringule saab vastu võtta miinusprillikandjaid vanuses 18–45 eluaastat, kellel on lühinägelikkus kuni –9 dioptrit.

Kui silmade laserprotseduuri tegemine aastalõpu plaanidesse ei mahu, soovitame Flow 2.0 silmauuringule tulla kõigil neil miinusprillikandjatel, kes soovivad teada saada, kas nende silmad on laserprotseduuriks sobilikud. Flow 2.0 silmauuringu puhul on tegu ilmselt kõige põhjalikuma silmauuringuga, mida eales läbinud oled, lisaks ootab sind optometristi konsultatsioon, viietärniline klienditeenindus ja mõnus atmosfäär.

Detsembri lõpuni saad Flow 2.0 silmauuringule registreerida 50% soodsama hinnaga ja uuringu reaalne toimumisaeg võib jääda tulevikku! On parim aeg, et astuda esimene samm selge nägemise suunas veel 2019. aastal! Registreeri uuringule SIIN.

Jaga
Kommentaarid