MÜÜT: G-punkti ei eksisteeri

Vale puha! Ilmselt kuulsid seda oma machomehest sõbralt, kes seda lihtsalt ise üles leidnud ei ole ja oma saamatust välja vabandada üritas. Loomulikult tuleb meeles pidada, et G-punkt ei ole üks punkt vaid pigem piirkond. Samuti ei võrdu G-punkti stimuleerimine alati maailma võimsaima orgasmiga — mõnele naisele mõjub üks asi, teisele teine.

Loe veel:

MÜÜT: Leidsid G-punkti? Palju õnne, sul pole eduks enam muud vaja!

Ära kiirusta! G-punkt ei ole imerelv, mille leidmisel ja käsitsemisel sinu ees kogu maailm valla ja kõik tööd tehtud on. Naise jaoks ei ole seks ainult orgasmini jõudmine, talle on oluline ka teekond, mida te koos sihtkohta jõudmiseks ka läbite. Ja üldsegi, mõnele naisele ei meeldi, kui sa tema G-punktiga jändad.

MÜÜT: Kui tal ei ole sealt altpoolt kõik trimmis ja “tihe”, siis on ta olnud lõdva püksikummiga

Võta nüüd aru pähe ja mõtle, kui rumalalt see lause kõlab. Tema anatoomiline eripära ei sõltu sellest, mida ta oma minevikus teinud on või mida ei ole. Samuti ei ole see piirkond tema eelmise partneri peenise suuruse välimääraja. Kui naine taastub pärast lapse sünnitamist tagasi normaalsesse olekusse, siis miks peaks tema kehaehitus pärast mõne kutiga magamist muutuma?

MÜÜT: Vaginaalne seks = orgasm

Mitte alati! Kui sa suudad samal ajal oma peenisega või oskuslikult käega ka tema kliitorit stimuleerida, siis võib naine vaginaalse seksi ajal orgasmini jõuda tõesti. Pea aga meeles, et tuim nühkimine ei too rõõmu mitte kellelegi. Ole mõistev!

Allikas: Men’s Health