Paljastame sulle seitse levinud sümptomit, mis inimeste kehades vahel toimuvad ja samuti ka selle, kuidas kiiresti reageerida ning mida saab ise selleks ära teha, et need sümptomid kaoksid.

Liiga kiire südamerütm

Puhu külma õhku oma pöidlale. Seda tehes jahutad sa oma pöialt, mis saadab signaali sinu pulsile, et nüüd oleks aeg maha rahuneda. Tundub väga veider, aga toimib!

Valu ühes kehapooles

Tihti juhtub seda just jooksmisel. Aeglusta oma tempot, jää seisma ja kalluta ennast sellele kehapoolele, kust ei valuta.

Tuimad käed

Vahel ikka juhtub, et käed lähevad ootamatult tuimaks. See on üpris kehv tunne, millest tahaks kiiresti vabaneda, eks? Kalluta oma pead aeglaselt ühele ja teisele poole ning tuimus möödub kiiresti.

Imelik tunne kurgus

Kui sa tunned kurgus ebamugavust, masseeri oma kõrva ja keskendu pikalt massaažile (kuid masseeri oma kõrva just pigem seespoolt!)

Nohune nina

Kui su nina on kinni ja tatti täis, siis masseeri oma kahe kulmu vahelist ala.

Suur pissihäda

Oled kaubanduskeskuses pikas wc-järjekorras, mis ei näi lõppevat ja ükski inimene ei kiirusta? Tuttav tunne. Arvatavasti tunned, et su põis hakkab lõhkema. Masseeri oma sääremarja, see leevendab pitsitavat põit. Võid seda ka sügada, kui masseerimine tundub järjekorras olles imeliku tegevusena.

Pearinglus

Kui tunned, et pea hakkas järsku ringi käima, siis toimi niiviisi: kalluta oma pea üles, siis kalluta see aeglaselt ettepoole ja seejärel pööra pea vasaku küünarnuki suunas.

Allikas: BrightSide