Kõik Palmer’si tooted on toodetud Ameerikas.
Palmer’s on World Cocoa Foundation liige, mille eesmärk on kakaopuid kasvatavate kogukondade aitamine ja toetamine nende majanduslikus, sotsiaalses ja keskkondlikus arengus.

WCF-i kuulub üle maailma 90 firmat, kes tegutsevad selle nimel, et kakaovõid paremini turundada, toetada kakaovõi alaseid uuringuid ja vähendada saagi kadu. WCF töötab koostöös 15 eri riigi farmeritega, pakkudes neile haridust ja koolitusi, samuti tehnoloogilist toetust, abi transpordi korralduses ja investeernguid. Sotsiaalses plaanis on olulised tegevused, mis aitavad vaesusest välja — laste kooli aitamine, naiste tööle aitamine, noortele tööoskuste õpetamine.

  • Palmer’si tooteid pole testitud loomadel. 
  • Palmer’si tooted ei sisalda parabeene.

Palmer’s on tarbijate poolt kõrgelt hinnatud:
Auhindu on saadud igal aastal nii Eestis kui mujal. Eestis oleme saanud auhindu nii Comsopolitanilt, Anne ja Stiililt kui Buduaarilt. Inglismaal on näiteks Comsopolitani lugejad valinud Palmer’si kakaovõi losjooni juba 5 aastat järjest üheks oma lemmik ilutooteks.

Müügil apteekides, Tartu ja Tallinna Kaubamajas, ilu- ja beebipoodides, Prismades ja Rimides, Selverites.

Kakaovõid on inimesed naha hooldamiseks kasutanud juba sajandeid. Kakaovõi on taimsete rasvade seas ainulaadne — toatemperatuuril on see tahke ning kehatemperatuuril ta sulab. Täiesti puhtal kujul on kakaovõi kõva aine, mida on võimatu nahale määrida. Palmer’si kakaovõitooted on spetsiaalselt toodetud sellise koostisega, et suurendada kakaovõi naturaalset efektiivsust, et seda oleks kergem nahale määrida ja et see imenduks nahka paremini. See läbimurre saavutati niiskuserikaste osiste ja E-vitamiini lisamisega.

Regulaarsel kasutamisel aitab kakaovõi parandada ja pehmendada karedat kuiva nahka. Kakaovõid soovitatakse armide, laikude ja muude nahavigade silumiseks, eriti venitusarmide ärahoidmiseks raseduse ajal ja peale seda.

Palmer´si kakaovõisarjas on tooteid igaühele, alustades kehakoorijast ja lõpetades kakaovõi losjooniga, kuhu on lisatud ka päikesekaitse.
Kakaovõi on kõige rasvasem ning seda soovitame kasutada, kui on tegemist väga kareda ja kuiva nahaga, nt on seda hea panna küünarnukkidele, jalgadele ja kätele. Kakaovõi kreem on oma koostiselt veidi kergem ja vähem rasvasem kui või. Losjoon on oma koostiselt kõige kergem ja vähem rasvasem — suurepärane kogu keha niisutamiseks ning kasutamiseks peale päevitamist. Mida rohkem kakaovõid toode sisaldab, seda toitvam ja niisutavam ta on.

Kakaovõid soovitatakse armide, laikude ja muude nahavigade silumiseks, eriti venitusarmide ärahoidmiseks raseduse ajal ja peale seda.

Palmer’sil on eraldi tooted ka rasedusaegseks sünnitusjärgseks kehahoolduseks

Venitusarmid tekivad naha alumistes kihtides paiknevate kollageenkiudude liigsest venitusest ja rebenemisest pinge tõttu. Kõige rohkem kimbutavad venitusarmid lapseootel emasid, aga kaitstud ei ole ka kiirekasvulised teismelised ja suurema kaalu kõikumisega inimesed.

Naha elastsuse tõstmiseks soovitatakse enim e-vitamiini, kollageeni, elastiini ja kakaovõid sisaldavaid kreeme, sest just need koostisosad aitavad naha elastsust tõsta ja seeläbi vähendada venitusarmide ilmumist. Kõik need head ained on olemas Palmer’si kreemides.

Lapseootel emadele soovitame me venitusarmide vastaseid tooteid kasutama hakata juba teisest-kolmandast rasedusekuust, et oma nahk aegsasti venimiseks ette valmistada. Peale sünnitust tuleks kasutada pinguldavaid tooteid, sest venitusarmid võivad tekkida ka naha liiga kiirest kokkutõmbest.


Venitusarmide vastaste kreemide kasutamisel tuleb olla järjepidev ning kasutada vähemalt kaks korda päevas, masseerides venitusarmide ohus piirkondi. Kui ennast kreemitada 1-2 korda nädalas ning oodata tulemusi, siis see on vale. Ainult pidev järjepidevus viib tulemuseni.

Juba tekkinud venitusarme on vaja koheselt kreemitama hakata, mida kauem need on olnud, seda vähem saab neid mõjutada. Vastavate toodetega on võimalik muuta venitusarme tunduvalt vähem märgatavaks. Siin on suureks abiks lisaks kakaovõile, kollageenile ja elastiinile ka e-vitamiin ja žen-ženn, mis aitavad toita ja noorendada nahka ning antioksüdant koensüüm Q10, mis stimuleerib naharakke, et siluda nahka ja tõsta selle toonust. Palmer’sil on olemas ka spetsiaalsed arme vähendavad tooted.

Iga inimese nahk on erinev — mõnel ei teki arme kunagi ja mõnel tekivad armid olenemata järjepidevast naha hooldamisest. Kindlasti aga tuleb oma nahka pidevalt niisutada, see on esmane ja tähtsaim nahahooldus — selleks sobivad suurepäraselt kakaovõitooted.

Palmer´si tootevalikus on venitusarmide vastaseid tooteid igale maitsele — alustades kehavõidest ja õlidest kuni kergete losjoonideni ja seerumiteni.

Jaga
Kommentaarid