Selili, käed kõrval

Parim asend selgroo ja kaela jaoks. Siiski ära kasuta liiga suurt patja. Magamisasend võib põhjustada norskamist. Selili magades pole näonahk pinge all — see aitab vältida kortsude teket.

Selili, käed õlgade kõrgusel

Hea seljale, kuid võib tekitada lihaspingeid turja ja õlgade piirkonnas. Ka see magamisasend mõjub näonahale hästi, kuid võib põhjustada norskamist aga ilu nõuab ohvreid — su kaasa und näiteks!

Kõhuli magamine

Kõhuli magades võib tekkida kaelavalu, kuna pea on keeratud asendis. Kui sul on nõgus selg, siis sellises magamisasendis on võimalikud seljavalud.

Loote asend

Loote asend on paljude lemmik, kuna see on nii mugav. Siiski ei pruugi see su selja ja kaela piirkonnale sobida ning võib tekitada ka hingamisraskusi. Küll aga leevendab see norskamist.

Külili, käed kõrval

Külili magamine on hea seljale ning leevendab norskamist, kuid oluline on valida sobiva kõrgusega padi. Kahjuks võib see asend tekitada enneaegseid kortse!

Külili, käed õlgade kõrgusel

Hea asend seljale, kuid võib halvasti mõjuda su õlgadele ja kätele, kuna verevarustus on raskendatud.

Magamisasendi parandamine lisapadjaga

Olenemata oma lemmik magamisasendist, võid kasutada patja, et parandada oma unekvaliteeti. Kui magad selili, siis pane väike padi alaselja alla. Külili magades võid panna padja reite vahele või rindkere ja puusade alla. Padja abil saad ennetada lihaspingeid. 

Kindlasti ei tohiks alahinnata õige magamisasendi ning madratsi ja padja tähtsust!

Allikas: Erikorgu.ee