Tumedad silmaalused

Järsult tumenenud silmaalused, eriti kui sul pole varem sellist muret olnud, võivad viidata sellele, et neerud või neerupealsed on korrast ära, mistõttu võiks neid kontrollida lasta.

Punetus, kollased varjundid või tursed silmade ümbruses viitavad aeglasele ainevahetusele ja annavad märku, et soolestikus pole midagi päris korras.

Punased põsed

Punased põsed võivad olla märk rosaatseast, mis võib viidata kehas esinevale põletikule või soolestiku bakteriaalsele tasakaalustamatusele. Või siis lihtsam variant — kergesti ärrituv nahk, mis reageerib kohe kuumale ja külmale.

Akne

Akneprobleemid võivad viidata mitmele asjale. Enamasti tekib akne siis, kui inimene sööb või joob midagi, mida tema keha ei talu. Selle jaoks on vajalik toidutalumatuse test. Või siis kasutad sa näohooldamiseks tooteid, mis ei ole sulle sobilikud.

Lõhenenud huuled

See on enamasti märk sellest, et keha vere tootmises või seedesüsteemis on midagi halvasti ja sellega peaks kiiresti tegelema. Osadel inimestel võivad huuled kergesti lõheneda ka külma käes, selle vastu aitab hügieeniline huulepulk. Kindlasti ei tohi huuli limpsida, siis läheb asi kiiresti väga hulluks.

Allikas: DailyMail