Tee tantsuni ja eelkõige tantsu armastamiseni kulgeb inimestel väga erinevalt. Kui Georg oli 7 aastane viisid vanemad ta Aare Orbi ja Merle Klandorfi juurde võistlustantsu trenni. Esimesed kaks aastat käis ta trennis üsna vastumeelselt, kuni saabus pööre, mis muutis kogu ta elu. Nimelt hakkas Georgile tants meeldima ja praeguseks on temast saanud Eesti suurima tantsustuudio DanceAct asutaja ning professionaalne treener, kes jagab oma teadmisi ja kogemusi ka teistele tantsijatele.

Oktoobris on võimalik 25 andekal noorel tantsijal alustada oma tantsukarjääri täiesti uues tantsuõppeasutuses DanceAct College’is, mis on DanceAct Tantsustuudio uus akadeemiline haru täitmaks auku Eesti tantsuharidusmaastikul. DanceAct College’is on õpilastel võimalik 2 aasta jooksul õppida Eesti parimate spetsialistide käe all erinevaid tantsustiile ning omandada ka kõiki muid teadmisi, mida üks edasipürgiv tantsija-treener-lavastaja teadma peaks. 27. septembril kell 10:00 DanceAct Tantsustuudios toimuvatele katsetele on oodatud kõik eelneva tantsukogemusega huvilised vanuses 15-35, kelle eesmärgiks on end professionaalsel tasemel täiendada. 15 parimat saavad kaheaastase programmi läbimiseks stipendiumi, mille väärtuseks on 1398 eurot.

„Ma võin enda kogemuste põhjal öelda, et tantsija elukutse ei ole lihtne. Selleks, et saada parimaks tuleb näha meeletult palju vaeva, kuid head tulemused on seda väärt. Alla ei tohi anda, sest see eraldab võitjad kaotajatest,” on Georgi soovitus noortele tantsijatele.

Kuid tantsimine ei ole pea alati olema elukutse, vaid lihtsalt mõnus ajaveetmise viis, mis annab väga hea füüsilise koormuse ja emotsionaalse toonuse. „Mulle tundub, et paljud inimesed küll väga tahaksid teha tantsutrenni, aga millegi pärast kardavad teha esimest sammu ja ennast trenni kirja panna. Pole mõtet tegeleda fantaseerimisega, vaid teha tuleks reaalseid tegusid. Kodus diivani peal pikutamise asemel on palju mõistlikum ennast liigutada hea muusika saatel, sest liikumisest ja positiivsest muusikast saadav kehaline koormus ning vaimne endorfiin hoiavad sind ka pimedal talvel hea laine peal. Lisaks ei pea muretsema iga söödud hamburgeri või karastusjoogi pärast, sest tantsimine kulutab märkamatult väga palju kaloreid, “lisas ta.